1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o USB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stasiek1995, Czerwiec 30, 2010.

  1. stasiek1995

    stasiek1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisarzowa
    Witam !
    To znowu ja ;)
    Czy mogę do X360 użyć rozdzielacza USB ??
    Np.: HUB USB ROZDZIELACZ 4 PORTY HIGH SPEED DD1285 (1085254183) - Aukcje internetowe Allegro

    Będę baaaaaaardzo wdzięczny za odp ;)

    Pozdro

    Proszę o szybką odp ;)
    Błagam !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. SworSky1995

    SworSky1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. stasiek1995

    stasiek1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisarzowa
    Ale czy MUSI być z zasilaczem ?? Nie mogę zwyczajnego kabla usb z dwoma końcówkami podpiąć ?? Oczywiście maci po pomógł ;)
     
  6. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Edit: Mój hub, bez zewnętrznego zasilacza nie przesyła wogóle danych do konsoli (nie wykrywa 2 podpietych pendrivów, chodź prąd dostają).
     
  7. stasiek1995

    stasiek1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisarzowa
  8. shady1992

    shady1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    ja zaraz sprawdzę czy działa na hubie bez zasilacza.

    Jak już wspomniano nie działa
     
  9. stasiek1995

    stasiek1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisarzowa
    Jeszcze raz bardzo dziękuję ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum