1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o wave

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kreecik, Listopad 26, 2009.

  1. Kreecik

    Kreecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć:jezeli mam xtreme 1.5 i ściągłem cod 4 mw 2 wave 4 to na jaki wave musze ja przerobić aby gra poszła i czy pójdzie z góry dziekuje za odp. i przepraszam jezeli taki post już był :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ehh szukamy szukamy...

    Musisz przerobić na wave2...
     
  4. Kreecik

    Kreecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    jezeli mam juz wave 2 to musze przepuszczać przez abgx??
     
  5. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Na drugi raz poszukaj troche na forum. bo pytanie beznadziejne i tylko zaśmiecasz forum takimi tematami jak by co to:
    1.6-wave4
    1.51-wave3
    1.5 i 1.4-wave2
     
  6. Kreecik

    Kreecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    patchowałem przez program waves patcher mam pytanie czy wam teez tak szybko spatchował ?? moze głupie pytanie ale myslałem ze to potrwa przynajmniej ze 30min a tylko niecałe 3 :)czy wszystko jest ok ile to około trwa??
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    10 sekund :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum