1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o wymianę napędu...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kang, Październik 23, 2008.

  1. kang

    kang Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2007
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam Panowie, jest pytanie. Posiadam konsole w wersji core ze sprawnym napędem, jednak również z rrod'em. Ostatni wysyp gier spowodował, że muszę zabrać się w końcu za naprawę mojej konsoli. Zastanawiałem się nad próbą naprawy, jednak na dzień dzisiejszy koszt nowej konsoli to 550 zł. Jest to wersja arcade, jak za pewne wiecie.

    Czy dam radę przełożyć napęd niesprawnej przerobionej konsoli w wersji core do wersji arcade bez ingerencji w sprzęt, zostawiając sobie otrwartą furtkę w razie awarii (naprawa gwarancyjna)? I czy będzie to jako tako działało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DateX

    DateX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Pytanie o wymianę napędu...

    Tak ale musisz po pierwsze to bez sensu, po drugie musisz kod napędu wpisać w nową konsole, co do wykonania tej czynności to wyższa szkoły jazdy :p
     
  4. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Pytanie o wymianę napędu...

    Trzeba wyciągnąć napęd z konsoli i wyciągnąć z niego klucz, a więc musisz ją otworzyć. Dobre serwisy ściągają plomby nie naruszając jej więc teoretycznie można konsolę w razie awarii odesłać do ms.
     
  5. Maksio

    Maksio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pyrzyce/Szczecin
  6. kang

    kang Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2007
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Pytanie o wymianę napędu...

    Jeżeli to bez sensu według Ciebie to co powinienem zrobić? Po prostu przerobić sobie drugi napęd? Chciałbym by wszystkie moje kopie zapasowe działały jak kiedyś. Nie chciałbym mieć żadnych jaj z np. GTA IV. Ile wynosi teraz koszt przeróbki?
     
  7. Maksio

    Maksio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pyrzyce/Szczecin
    Odp: Pytanie o wymianę napędu...

    249zł..
     
  8. kang

    kang Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2007
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Pytanie o wymianę napędu...

    Rozumiem, każdy chce zarobić, ale bez przesady. Skoro mam swój napęd, jest to tylko kwestia przełożenia jednego dvd-rom na drugi dvd-rom.
     
  9. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Pytanie o wymianę napędu...

    250zł to jest przelozenie napedu i danie Nowego napedu.Taka operacja bedzie kosztowac 50 zl.
     
  10. Maksio

    Maksio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pyrzyce/Szczecin
    Odp: Pytanie o wymianę napędu...

    aha :) myślałem, że masz nie masz swojego napędu ;) - w takim razie 49zł :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum