1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o wypalanie płyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojtek1o9, Styczeń 30, 2012.

  1. wojtek1o9

    wojtek1o9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Tak :

    Xbox 360 Slim 4GB - Data Produkcji 04.2011r.

    Przerobiłem go wczoraj ( powiedzial mi gosc ze wgral LT 3.0 )(Najnowsze...)

    I Tak ( Tu Mam Problemy):

    Nie Nagrywałem Nigdy Nic Na Xbox'a . Xbox Nigdy Nie Był Podłączany Do Internetu , Jedyna Zainstalowana Na Nim Gra Przed Przeróbka To :Kinect Adventures .( Dołączona Do Konsoli ). Potem Konsola Poszła Do Przeróbki LT 3.0 - I Gosc Powiedział , Że Nie Beda Mi Dzialac Gry z 2011r.
    Beda Natomiast Dzialac starsze niz 2011 i nowsze niz 2011 i wiekszosc kinectow .

    1)Czy To Prawda ?

    2)Bo Konsoli Nigdy Nie Chce Laczyc Z Xbox Live (internetem) Czy Musze Wypalac Gry Przez Jakies Programy , Lub Specjalne Nagrywarki , A Jesli Tak To Poprosze O Link Na Naszym Forum Do Jakiegos Tut'ka



    Z Góry Dziękuje Za Odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ściagasz program abgx 360 ustwiasz go tak http://i56.photobucket.com/albums/g163/Ankoholik/1.jpg skanujesz wypalasz clone cd lub imgburn max x4 najlepiej x2.4.
    1)bzdura nie będa ci działać gry xgd3 nagrane na lt 2.0 lub czyste iso bez patcha na lt 3.0 i gry ap25
    2)jak nie chcesz grać na live xgd3 i tak musisz skanować xgd2 nie o ile to nie jest jedna z 6gier ap25
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. wojtek1o9

    wojtek1o9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ap25 widzialem jakie to gry , zadnej na konsoli nie chce a te gdx3 nie rozumiem

    Czyli ze jak nagram te gdx3 pod lt 3.0 to odpali ?
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    po skanie abgx360 i ci dogra poprawnie topologie to tak i są już gotowe iso na lt 3.0 na necie.
     
  7. wojtek1o9

    wojtek1o9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiecie Jestem Newbie W Tych Sprawach ,Zrozumialem Ze Przy Uzyciu Zwyklej Nagrywarki I Tych abgx360 itp Jestem W Stanie Zagrac We Wszystkie Gry ( Nie liczac Tych 6 (ap25))???

    Prosze O Odpowiedź Tak Lub Nie.
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wszystkie truncated nagrasz , nie polecam nagrywać taką nagrywarka tylko ihasem forzy 4 bo wywala do dasha i brak konfortu gry i flaguje konsole
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystkie gry pójdą, tylko że te z ap 2.5 musisz przepuścić przez abgx'a i nagrać od nowa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum