1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o XBL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MaciekPRO, Styczeń 10, 2010.

  1. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Cześć

    Mam do was pytanie odnośnie XBL wiec nie wiem:
    - Jak się podłącze do neta to na jakim serwerze polskim czy angielskim bo nie rozumiem tych serwerów
    - Jak się podłącze na angielski to wszystko będzie po angielsku napisane ??
    Proszę o odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hanzo47

    hanzo47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bystrzyca Kłodzka
    Nie ma polskiego live. Zostają Ci kraje, które posiadają tą usługę Xbox.com | Xbox LIVE (tu masz ich liste). Oczywiście najlepiej zalogować się na Wielką Brytanię lub USA (tak jak pytałeś będziesz miał xbox live po angielsku), bo jak się zalogujesz np. na Danie czy coś będziesz miał po Duńsku :D
     
  4. ChicLetsBounce

    ChicLetsBounce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.Czytaj odp Hanzo
    2.Jeśli zarejestrujesz się na np. USA albo UK masz wszystkie działy dotyczące XBL po angielsku np. marketplace. w przypadku rejerstracj na Danię masz po duńsku. A działy takie jak Moja Konsola Xbox masz wciąż po polsku.
     
  5. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    żeby nie zakładać nowego tematy spytam tu

    Czy przy rejestracji konsoli do XBL, trzeba zmieniać region konsoli na UK czy może zostać PL?
     
  6. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mysle ze post tutaj pasuje, moje pytanie polega na tym.

    Jak zarejestrowac zeby grac?
    Rejestracja poprzez VPN oraz jesli wybiore USA to bede musial dokupywac USA MS pointy?
    Czy mozna bez VPN zarejestrowac sie na inny kraj?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Trzeba zmienić
     
  8. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Tyle postów masz nawalone a nawet nie wiesz jak się zarejestrować na xbox live . - szok ;P Wystarczy przeczytać pierwszy lepszy poradnik i wszystko jasne !! .
     
  9. cules100pro

    cules100pro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam taki problem gdy rejestruje sie na Xbox Live i akceptuje warunki (Klikam na akceptuj) konsola przycina sie i na nic nie reaguje. Dodam ze konsola jest nowa kupiona kilka dni temu.


    PS. Dodam ze przy testowaniu połonczenia z Xbox---->Siec---->Internet----> Tutaj pokazuje mi trojkat ostrzegawczy i zielone kropki----> Xbox Live
    Po czym za chwile wyskakuje info "Mozesz połonczyc sie z Xbox live lecz biezaca konfiguracja sieciowa moze ograniczac zakres dostepnych elementów."
     
Wczytywanie...

Poleć forum