1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bladymam, Październik 11, 2013.

  1. bladymam

    bladymam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Edit:

    Witam.
    Na laptopie korzystam z wifi, bo podłączam się pod pobliską sieć. Lecz modemu i routera w domu nie mam. I chciałbym podłączyć xbox'a do tego kompa z wifi.Aby laptop ściągał internet z wifi, a xbox od laptopa. Jest możliwość takie coś zrobić aby działalo ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jest jest to pierwsze konto live na to masz miesiąc darmowego golda

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jak zakładasz nowe konto, to masz jeden miesiąc za free.
     
    1 osoba to lubi.
  5. bladymam

    bladymam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze mam jedno pytanie, czy ,żeby się podłączyć xboxem do sieci, mogę zrobić tak,że kablem od komputera do xboxa połącze się ?

    Najlepiej jakby mi ktoś wytłumaczył, jak podłączyć się do xbox live :D
     
  6. mchudy

    mchudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Z tyłu konsoli masz wejście na kabel do internetu.
     
  7. bladymam

    bladymam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko ,że ja na laptopie korzystam z wifi, bo podłączam się pod pobliską sieć. Lecz modemu i routera w domu nie mam. I chciałbym podłączyć xbox'a do tego kompa z wifi. Jest możliwość takie coś zrobić aby działalo ?
     
  8. mchudy

    mchudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
  9. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tak jest, mostkujesz połączenie i udostepniasz internet na konsole :)
    jest to troche nie wygodne bo ciagle komp musi chodzić ale na poczatek sie sprawdzi :)
     
    1 osoba to lubi.
  10. bladymam

    bladymam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie tylko,że ja mam linuxa :((
     
  11. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    To poszukaj gdzieś na googlu, jak zrobić hot spota pod linuxa :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum