1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Paweł Kamiński, Wrzesień 29, 2012.

  1. Paweł Kamiński

    Paweł Kamiński Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,mam pytanie.
    Czy mając soft 15574 i LT.2.0 mogę grać online?
    Chodzi mi o to czy nie wgra mi się cicha i czy nie będę musiał bawić się z TU.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28128
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz mieć 3.0
     
  4. Paweł Kamiński

    Paweł Kamiński Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie zagrasz w nowe gry na livie majac 2.0 w starsze tytuly pograsz
     
  6. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    lepiej mieć lt 3.0 do gry online - ja mam i gram i nic się nie dzieje
     
  7. Paweł Kamiński

    Paweł Kamiński Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w BF3 mogę grać online?
    I jeżeli podłącze konsolę do neta to zmienią mi się te tablice?
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    lt 3.0 i ihas. To jest dobre połączenie na live.


    Dokładnie jak napisał adikx// Laki88
     
Wczytywanie...

Poleć forum