1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o XBoxa 360 z oferty Vobis

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafalek49, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rafalek49

    rafalek49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chcę kupić konsolę Xbox 360 arcade ze sklepu Vobis (Vobis.pl - Konsola Xbox 360 Arcade + Gra: Banjo Kazooie), jednak zupełnie nie wiem jaki jest umieszczony w nim napęd i czy jest to Jasper. Wg. komentarzy jest to najnowszy XBox, więc sądzę że Jasper, ale chcę jeszcze zapytać was przez zakupem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    # moduł pamięci 512 MB

    czyli jasper, ten nowszy jasper

    @edit
    drogi, ja taki sam na allegro za 666zl kupilem
     
  4. Monstrum

    Monstrum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. rafalek49

    rafalek49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odpowiedzi, a czy ktoś z was orientuje się czy jest to Liteonv2 czy v3 ?
     
  6. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jasper z liteonem v3, Jeżeli planujesz przeróbkę to ciężko ci będzie znaleźć kogoś kto ci to przerobi.

    Ponadto droga i pomyśl odrazu nad zakupem dysku :) Wierz mi na grach odpalanych prosto z płyty długo nie wytrzymasz :)
     
  7. rafalek49

    rafalek49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A teraz mam takie pytanie, czy jeżeli kupie dowolny przerobiony napęd np. Liteon v1, to czy bedę mógł go zamontować do konsoli (oczywiście swój liteon v3 zostawić nie ruszany) i czy będzie on normalnie działał ?
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum