1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o XBoxa 360 z oferty Vobis

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafalek49, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rafalek49

    rafalek49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chcę kupić konsolę Xbox 360 arcade ze sklepu Vobis (Vobis.pl - Konsola Xbox 360 Arcade + Gra: Banjo Kazooie), jednak zupełnie nie wiem jaki jest umieszczony w nim napęd i czy jest to Jasper. Wg. komentarzy jest to najnowszy XBox, więc sądzę że Jasper, ale chcę jeszcze zapytać was przez zakupem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    # moduł pamięci 512 MB

    czyli jasper, ten nowszy jasper

    @edit
    drogi, ja taki sam na allegro za 666zl kupilem
     
  4. Monstrum

    Monstrum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. rafalek49

    rafalek49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odpowiedzi, a czy ktoś z was orientuje się czy jest to Liteonv2 czy v3 ?
     
  6. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jasper z liteonem v3, Jeżeli planujesz przeróbkę to ciężko ci będzie znaleźć kogoś kto ci to przerobi.

    Ponadto droga i pomyśl odrazu nad zakupem dysku :) Wierz mi na grach odpalanych prosto z płyty długo nie wytrzymasz :)
     
  7. rafalek49

    rafalek49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A teraz mam takie pytanie, czy jeżeli kupie dowolny przerobiony napęd np. Liteon v1, to czy bedę mógł go zamontować do konsoli (oczywiście swój liteon v3 zostawić nie ruszany) i czy będzie on normalnie działał ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum