1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o zbanowaną konsole.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cinas395, Grudzień 23, 2012.

  1. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam Konsole Arcade przerobioną. Została ona zbanowana i teraz mam do państwa pytanie czy można jakos zaktualizować dasha ponieważ nie moge grać w kinect :D, Może jakaś przeróbka napędu pomoże ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Wgraj dasha przez pena.
     
  4. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem polega na tym ze przez pena też nie chce ruszyć staje w tym samym miejscu wyskakuje kod 3151-335A-1600-2203-C000-0001 :p dosłownie przy 90 procentach staje i po 15 minutach wyskakuje komunikat z kodem. Dodam że konsola nigdy nie była podłączana do internetu :p
     
  5. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    720
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki dash miałeś?
    Jaki dash wgrales?
    Jaką przeróbkę miałeś?
    Czy twój napęd jest oryginalny?
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
  6. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem wgrać najnowszego dasha. aktualnie posiadam dasha 2.0.126625.0 Napęd w xboxie był wymieniany ale płyta główna napędu została oryginalna i wszystko śmiga.
     
  7. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a przeróbka napedu to LT napęd toshiba samsung
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Pytanie o zbanowaną konsole.

    Jaka data produkcji konsoli?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    możne wgranie nowej przeróbki załatwi sprawe;D?
     
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Masz nieoryginalny napęd, stąd ten błąd.
     
  12. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i co mam zrobic w takiej sytuacji?
     
  13. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i co mam zrobić w takiej sytuacji idzie to jakos zrobić? :p
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1063
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Pytanie o zbanowaną konsole.

    Naped trzeba taki jaki ma być.
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    da sie zrobic
    1.kupujesz naped jaki miales fabrycznie w konsoli czyli liteon fw.74850
    2.wyciagasz klucz ze swojego napedu w konsoli
    3.wgrywasz klucz do napedu liteon
    4.aktualizujesz dasha z pendriva.
     
  16. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak al ejak kupiłem konsole był napęd toshiba-samsung i teraz gdy kupiłem napęd kupiłem taki sam. wziąłem ze starego napędu płytę główną i włożyłem do nowego napędu i zamontowałem w konsoli.
     
  17. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mam sprawdzić jaki miała konsola napęd od nowości? musze być pewnien w 100 procentach.
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1063
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Pytanie o zbanowaną konsole.

    Lite-on 16d2s

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum