1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o zgrywanie :)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jkgshs95, Kwiecień 19, 2014.

  1. jkgshs95

    jkgshs95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć
    jestem nowy w temacie xbox i mam pytanie.
    Mianowicie, zakupilem xboxa z dyskiem 60 GB, jest przerobiony pod LT 3.0 z najnowszym dashem. Na dysku znajduje sie zainstalowane GTA IV, ktore odpalam bez płyty i gra normalnie dziala.
    Chciałbym sie dowiedziec czy moge sobie zgrac z płyty dowolną gre i sobie grac bez wkładanie tej gry do napędu ? jesli tak to jak to zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Cześć,
    Skoro gierka Ci odpala bez płyty to masz jeszcze RGH w tej konsoli, bo normalnie to musi być płyta w napędzie aby gra z dysku odpaliła

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no co Ty, jak kupił konsolę z kontem i tam już było pobrane GTA to odpali mu bez płyty
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jeżeli nie masz RGH to nie ma takiej możliwości chyba ze zakupisz wersje cyfrową to grasz z dysku
     
  6. jkgshs95

    jkgshs95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli albo mam RGH albo poprzedni właściciel ściągnął gre z "xbox neta " ? wiec jesli mam RGH, to jak mam to sprawdzic ( czy mam, czy nie ) ?
    @ edit
    nie podpinalem jej do neta bo nie mam narazie takiej mozliwości :)
     
  7. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podpinales juz konsole do internetu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum