1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Pytanie] Od czego zacząć nagrywanie płyt na xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez locarno, Listopad 28, 2013.

  1. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Od razu mówię, że nigdy wcześniej nie robiłem nic z xboxem i wcześniej go nie posiadałem. Więc tak dostałem przerobionego Xboxa arcade. I mam pytanie. Jak nagrywać na niego gry ? Od czego zacząć. Proszę o wyjaśnienie i przepraszam za głupie pytanie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak już zadajesz pytanie to napisz chociaż jaką posiadasz przeróbkę, nikt tu wróżką nie jest.
     
    1 osoba to lubi.
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  5. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nieiwiem jaką mam przeróke. Dostałem po prostu Xboxa. I nie wiem od czego zacząć nagrywanie płyt.
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    Zacznij od przeróbki !! bo inaczej jak chcesz włączyć nagraną grę.
     
    1 osoba to lubi.
  7. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zacznij czytać ze zrozumieniem !!!!

    W #1 pisałem, że xbox jest przerobiony. Tylko nie wiem co do niego jest wgrane.
     
  8. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Masz wyżej link do tutka do nagrywania gier. Jak nagrasz pod 3.0 i zadziała to masz 3.0, a jak nie to nagrywaj pod 2.0. Jakieś jeszcze pytania?

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrób jak smyk napisał tylko nie pisz że nie działa (lub się nie da nagrać bo za mało miejsca na płycie ) na żadnym bo przecież masz przeróbke tylko jaką, napisz jaki dash obecnie masz i podaj mfr date będzie więcej wiadomo.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  10. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak sprawdzić czy mam LT 2.0 czy 3.0 ?
     
  11. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Przecież ci napisałem, nie ma innego sposobu niż nagranie gry.

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  12. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak sprawdzić przeróbka nagrać gre xgd2 ,póżniej xgd3 na lt 2.0 jak nie działa to pod lt 3.0. Brak startu xgd2 znaczy brak lt.
     
    1 osoba to lubi.
  13. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepuściłem obraz przez abx360 nagrałem img burnem a w komputerze pokazane jest ,że całkowity rozmiar płyty to 48 mb. tak ma być ?

    I czy lepiej nagrywać płytę na laptopie czy na stacjonarym komputerze.

    Po włożeniu płyty do xboxa otrzymuje komunikat nierozpoznana płyta.
     
  14. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siema,widze ze nikt tu Ci nie chce pomoc,podaj mi swoj nr gg,to Ci wszystko napisze co i jak,bo na forum beda sie tylko wpieprzac,pozdro
     
    1 osoba to lubi.
  15. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    1. Musisz dowiedzieć się jakiego posiadasz LT'eka pod konsolą LT 3.0/2.0. W tym celu musisz pożyczyć jakąś płytkę od znajomego ( najlepiej ) i sprawdzić.
    2. Następnie musisz pobrać programy takie jak abgx360 oraz ImgBurn oraz odnieść się do wyżej wymienionych tutków.
    3. Zaopatrzyć się najlepiej w Ihas'a wersje B :)
     
    1 osoba to lubi.
  16. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Hmmm...a nie najprościej zapytać kogoś, kto ci przerabiał albo sprzedawał :) ?
     
    1 osoba to lubi.
  17. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3. Płytę nagrałem poprawnie. To, że otrzymuje komunikat nierozpoznana płyta to znaczy, że mam napęd hitachi w xboxie który nie odczytuje xgd3 ? (tak wyczytałem w innym wątku)
     
  18. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli nie chcesz podac nr gg?nie chcesz pomocy?jaką gre nagrales w ogole?
     
    1 osoba to lubi.
  19. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Need For speed Rivals LT 3.0 XGD3. Nagrywane wg. poradnika z forum.
    Ma ktoś może jakiś szybki sprawny link do jakiejś gry xgd2 lt 2.0 ?

    Co do gg to jutro. Bo gg nie używałem od jakiś 3 lat i muszę odkpować swoje konto.
     
  20. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1 osoba to lubi.
  21. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest mozliwość przerobienia xgd3 na xgd2.
    Podczasz nagrywania konieczne jest ustawienie book type ? Mam nagrywarkę SONY a w img burn nie ma book type dla sony,
     
Wczytywanie...

Poleć forum