1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie od śweżaka bo się pogubiłem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariusz_w3, Czerwiec 25, 2012.

  1. mariusz_w3

    mariusz_w3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,

    Czytam o tych dashach lt itp i sie już pogubiłem, a mam problem.

    było to już wałkowane ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi.

    Moja konsola: dash 13599 i lt 3.
    Mam NFS Hot pursuit gre czyta, nagrywa na dysk ale wyskakuje sławny błąd "płyta nie obsługiwana",
    konsola nie podpinana do neta, był tylko aktualizowany przez pena [zakładam że silenta nie ma]

    Jakie jest jednoznaczne rozwiązane?

    Proszę łopatologicznie oprowadzenie mnie. jedyny wniosek po lekturze postów z tym błędem to aktualizacja dasha na 1.3604.
    dodam że nie będę i nie chce grać on line [nie mam czasu, konsola wzięta za browar:), ale jak już jest to chciałbym coś ruszyć na chwile nawet głupiego nfsa]
    Wyczytałem też że jak będzie dash powyżej 604 to już trzeba mieć i HASa, ale nie chcę go kupować bo mi to nie potrzebne, a chciałbym jeżeli się nadarzy okazja pyknąć w coś nowego.

    Więc ostatecznie Forumowcze. Jaka jest kombinacja dashy i wersji lt aby te nowsze tytuły działały oraz co jest rozwiązaniem mojego w/w problemu.
    z góry dziękuję za poświęcony czas na lekturę tematu. może poukłada on coś świerzakkom

    Oczywiście napęd lit eon-zapomnałem o najważnejszym

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    gra źle nagrana a mozesz aktualzować do najnowszego dasha bo zadne przeróbki nie usuwa jak masz lt 3.0
     
  4. mariusz_w3

    mariusz_w3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra a co z tym hasem jak wrzuce dasha powyżej 604?
     
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    pierwsze słysze o tym że trzeba mieć ihasa powyzej 13604 mozesz grac nagrywajac zwyklą nagrywarka ale tylko z płyty bo na dysk nie nagrasz jka nie masz ihasa i tyle
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dwie nowe gry juz nie działają nazwyklych nagrywarkach.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. spec-naz1

    spec-naz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Ostanio czytałem sporo na forum i chcę sie was poradzić. Mam liteona, FW:ixtreme 1.61 i dasha 416.0 bodajże z zeszłego roku lipiec lub sierpień. Kupiłem na allegro AC:R i chcę zrobic taki "myk": zczytać najpierw klucz napędu, pozniej zaktualizować dasha z płytki AC(usuwa mi przeróbke i moge grać tylko w oryginały) i poźniej za jakiś czas wgrywam najnowszego dasha i lt 3.0(o ile nie będzie nic nowszego). No i tu pojawia sie moje pytanie: Czy stoi coś na przeszkodzie bym tego nie robił i czy o czymś nie zapomniałem??
     
Wczytywanie...

Poleć forum