1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odn. instalowania gier Arcade z pendrive'a.

Temat na forum 'Arcade' rozpoczęty przez kksmackoo, Luty 14, 2012.

  1. kksmackoo

    kksmackoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem gdzie o to zapytac wiec pisze tutaj...czy istnieje jakas mozliwosc instalacji gier arcade na dysku przez pendrive'a?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A co chcesz osiągnąć?

    Można przekopiować grę z pendrive na dysk i odwrotnie również.
     
  4. kksmackoo

    kksmackoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No jesli np. pobobiore cos z xbox sky moge to uruchomic na konsoli bez zbednej przeróbki RGH/Jtag?
     
  5. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie musisz mieć RGH/JTAG.
     
  6. kksmackoo

    kksmackoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm. To super. Ale jak to teraz zrobić. Jest gdzieś na forum jakiś poradnik? Bo gdy ja to robię to konsola nie widzi żadnego pliku. Tak jakby pendrive był pusty...
     
  7. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zapomniałem znaku interpunkcyjnego.

    Powinno wyglądać to tak:

    Nie, musisz mieć RGH/JTAG.

    Czyli bez JTAG/RGH nie odpalisz. Istnieje kilka gier które da się ściągnąć i grać w nie na nieruszanej konsoli. Z tego co pamiętam to któraś wersja Wormsów, Aegis Wings czy jakoś tak, Yaris i coś tam jeszcze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum