1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnoscie windowsa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mamooth, Grudzień 15, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mamooth

    mamooth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Witam potrzebuje przeinstalowac sobies ystem w laptopie a mam orginalna 7 home premium oem pl 64 bit:D i tu jest problem bo niemam plyty tylko nalepke na laptopie.moze mi ktos doradzic jak to zrobic?:D bede wdzieczny:D
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz ściągnąć albo załatwić skądś system i zainstalować na swój klucz

    P.S. ściąganie w PL jest legalne Win ale nie jest legalne udostępnianie
     
  4. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    a nie masz czasem partycji recovery?
     
  5. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Wlasnie Mamooth ja w laptopie samsungu mam tez tylko nalepke i mam program : Samsung Recovery Solution i to jest cos w stylu reinstall windowsa tylko trwa 10-5 min i jest jakos tak wogole fajniejsze . ;p
     
  6. mamooth

    mamooth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    kk znalazlem:Dwystarczylo wcisnac alt+F10 podczas wlaczania i jest recovery system:D wszystko smiga jak nowe heheh:D Wszystkim posiadacza acerow polecam ta konfiguracje podczas wlaczania kompa jak sie chce cos naprawic a niechcialo im sie robic revovery dvd:D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum