1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnosnie aktualizacji firmware liteon

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Pedro28, Listopad 4, 2009.

  1. Pedro28

    Pedro28 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    posiadam w konsoli liteona(v1) z ixtreme 1.6
    do ktorego to dostalem nagrane na cd orginalne pliki (Dummy.bin,Identify.bin,Inquiry.bin,Key.bin)
    pytanie mam takie; czy musze kupywac sprzet do zczytywania kluczy czy moge zmodyfikowac to firmware ktore mam i wgrac do napendu?
    drugie pytanie to ; jaki sprzet jest mi do tego potrzebny ?
    odpowiedzi typu '' ale przeciez jeszcze niema nowszego firmware '' itp itd sa zbedne
    pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. Pedro28

    Pedro28 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki #krisr77
    a znalazl by sie ktos kto po krotce wytlumaczyl by jak mam to zrobic?
    patrzylem na kilka tutkow ale we wszystkich uzywane byly programatory ja niestety takiego nie posiadam i nie zamierzam posiadac skoro jest zbedny.za wszelka pomoc moge ofiarowac swoja wdziecznosc.
     
  5. mr-roba

    mr-roba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Musze przyznać, że tutki na tym forum są raczej dla osób, które liznęły już trochę tematu i raczej ogólnikowe.
    Użyj google a na pewno znajdziesz wyczerpujące informacje.
    Ja właśnie wczoraj po raz pierwszy sam dokonałem aktualizacji firmware za pomocą oprogramowania na usb dostępnym w dziale download (Hotfile.com: One click file hosting) na tym forum i było to dosyć proste. Wewnątrz paczki są dołączone tutoriale co trzeba zrobić. Gorąco polecam to rozwiązanie.
     
  6. Pedro28

    Pedro28 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki za linki mr-roba
    co do tutkow to mam takie same wrazenie ze sa dla ludzi ktorzy maja przynajmniej podstawowa wiedze.
    no ale niestety forum jest do pisania o dyrdymalach i w kolko walkowania jakiegos tematu ktory to na co drogiej stronie ma te same posty od nowa.jak czlowiek chce sie dowiedziec cos konkretnego dostaje ostrzezenie.pozdrawiam moderatorow tego forum.
    mozecie usunac moj profil
     
  7. davero

    davero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ktos konsole z sierpnia jest w stanie przerobic 8xxxxxxx ;///


    bo jak narazie nie wiem co mam robic :(((
     
  8. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć czy jeśli mam Liteona to moge na niego wgrać starego iXtreme 1.4?
    Ponieważ mam wszystkie gry nagrane na tego iXtrema.
    Gdzie można znaleźć osobę która wgrywa stare iXtremy?
     
  9. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    odpowie ktoś?
     
  10. michansk

    michansk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a po co Ci stary ix? jak nie modyfikowales obrazow przed nagraniem (np. z wave 3 na wave 2) to beda smigac bez problemu na nowych ix
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie nie mozesz
    najstarszy soft do liteona to 1.5
     
  12. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    Niema iXtreme 1.4 na lite-ona najstarszy to 1.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum