1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie aktualizacji i LT 3.0 ;p.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Yoooj, Kwiecień 19, 2012.

  1. Yoooj

    Yoooj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Zakupiłem tego XBOX'a : XBOX 360 SLIM 250GB KINECT+2xPADY LT3.0 GRATIS !!! (2260201823) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Zaraz po tym jak go dostałem w swoje ręce moja siostra podłączyła się do internetu i jak twierdzi chyba* coś się tam aktualizowało...
    Pytanie jest następujące:

    Czy po wgraniu tej niby* aktualizacji LT 3.0 zostało "UNICESTWIONE"?

    Jeszcze muszę trochę poczekać na płyty żeby to sprawdzić, ale chce wiedzieć teraz ;(.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Raczej nie jak masz 3.0, miałeś pewnie nowszy dash od tego dasha co usuwał
     
  4. Yoooj

    Yoooj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Chodzi o ten z przed aktualki :)
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To, że usunęło Ci przeróbkę jest mało prawdopodobne, bo mało kto wgrywa LT 3.0 na niskim Dash'u (robi się to po aktualizacji interfejsu). Sprawdź, czy piraty działają.
     
  7. Yoooj

    Yoooj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jeszcze raz!

    Mam 2 ostatnie płyty chcę wypalić na nie Forze 4, ale pytanie jest następujące:

    Co jeszcze powinienem sprawdzić, aby to się mimo wszystko wypaliło... Wypalać będę używając zwykłej nagrywarki laptopowej --> Płyty Platinum. Mam 2 dyski sprawdziłem tym abgx i wszystko było w porządku. Czy po wypaleniu gra będzie normalnie chodziła, ofc z płyty? Do wypalenia powinienem użyć IMGBURN czy CLONECD(Przydałby się Tutorial do Clone)?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    By grac bez błędów w forzę4 to musisz ja nagrać ihasem 124b inaczej bedzie wywalało błędy co chwile
     
  9. Yoooj

    Yoooj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tyczy się to tylko i wyłącznie tej gry? ;s
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  11. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ale mając wgrane lt3.0 i dasha 14xxx jak wypalasz nagrywarką tzn.zwykłą nie zainstalujesz gier(xgd3) na dysku
     
  12. Yoooj

    Yoooj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie musze ich instalować na dysk ;s
     
  13. Yoooj

    Yoooj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mając LT 3.0 - Zwykłą nagrywarkę - najnowszy dash ---> Czym najlepiej nagrywać IMGBURN CZY CLONECD?
     
  14. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    to juz są sprzeczne informacje wszystkich uzytkownikow, jednym sie nagrywa lepiej na img a zaś drugim clonem ,ja nagrywam na img
     
  15. Yoooj

    Yoooj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnie pytanie:

    Jak sprawdzić czy dana gra jest na LT 2.0 czy LT 3.0? :D Pościągałem parę gier, ale nie pisze nic na temat czy są to gry LT 3.0;/
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Disable writes w abgx jak wyjdzie topology data is verifed to gra jest pod 3.0
     
  17. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    przepuść przez abgx z opcją Disable Write zaznaczoną
    Jak wyskoczy na zielono:
    "topologydata is curently verificed" to w obrazie jest topologydata pod LT+3.0
    Jak wyskoczy na czerwono:
    "The first 12..." to w obrazie jest topologydata pod LT+2.0
     
  18. Yoooj

    Yoooj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak zamienić LT 2.0 na 3.0? :D
     
  19. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Masz w tutorialu nagrywanie pod 2.0
     
  20. Yoooj

    Yoooj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam kilka gier na których nie wyskakuje ani to ani to. Jak w takim razie przerobić ją na LT 3.0? Czy wystarczy taką grę po prostu nagrać?
     
  21. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Bo pewnie są XGD2, nagrywaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum