1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie COD'a 5

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Maxitrol, Styczeń 5, 2009.

  1. Maxitrol

    Maxitrol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bukowno
    Witam.

    Mam do Was pytanko odnośnie w/w gry. Otóż przeszedłem w niej prawie połowę misji na Veteranie po czym zmieniłem konsole świadom że będe musiał grać od nowa. I teraz mam pytanie czy mogę zacząć sobie grać na poziomie najprostszym żeby dojść do tamtego momentu i zacząć wtedy grać znowu na Veteranie czy musze od początku się męczyć na tym poziomie trudnosci?
    Trochę to zamieszałem ale myśle że wiadomo o co chodzi ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie pamiętam dokładnie ale chyba musisz grać od początku na veteranie
     
  4. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Jeśli zmieniłeś konsole a zachowałeś dysk z niej to wczytujesz save poprostu jeśli masz inny dysk i to musisz od nowa. Jeśli chcesz achivmenta mieć za przejście gry i każdego z lvl na veteranie to trzeba się trochę pomęczyć zwłaszcza w końcowych lvl wiem bo sam przez to przechodziłem.
     
  5. tomekGreT

    tomekGreT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    zeTgie
    Zobacz w save czy masz zaliczone tamte lvle na veteranie, jak masz to problem z glowy :D
     
  6. BaginiakGB

    BaginiakGB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    Dochodzisz se spoko do momentu w którym skończyłeś na łatwym poziomie , włazisz w wybór misji i zaczynasz reszte na weteranie :D Powodzenia ale szczerze wątpie czy przejdziesz ostatnie 3 misje na weteranie. Ja próbowałem pare razy i blisko było ale w najtrudniejszych momentach padałem (a jest ich troche) :D

    Pozdro i powodzenia :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum