1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie crossflash ihasa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez klezmerek, Luty 15, 2012.

  1. klezmerek

    klezmerek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nottingham-UK/Tomaszów Mazowiecki-PL
    Dziś kupiłem nowego Ihasa 124 B.
    Czy przerabiać go od razu na 524 B czy pierw wgrać LT MAX przeznaczony do modelu 124 B ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  4. klezmerek

    klezmerek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nottingham-UK/Tomaszów Mazowiecki-PL
    Czyli od razu po włożeniu wypalarki ze sklepu mogę zacząć robić te czynności wg. tego tutorialu ?
     
  5. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    nie kumam o co ci chodzi ??
     
  6. klezmerek

    klezmerek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nottingham-UK/Tomaszów Mazowiecki-PL
    Bo można wgrywać flasha LT MAX ze stockowego czyli takiego jak jest w chwili kupna nagrywarki na LT MAX 124B.
    I pytanie moje nasuwa się czy trzeba tak zrobić ze stocka flashować na LT MAX 124 B czy można od razu ze sklepu wgrać w nią ze stockowego flasha czyli takiego jak wgrywa producent na 524 B ?
     
  7. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    I tak cię nie kumam :D

    Podłączaj i rób DOKŁADNIE według poradnika i tyle, nic nie mieszaj ;)
     
  8. klezmerek

    klezmerek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nottingham-UK/Tomaszów Mazowiecki-PL
    No to wyjaśnie jeszcze raz...
    Bo nie było znane wczesniej podwyższenie modelu czyli zrobić z 124B na 524B.
    Więc c4eva wypuścił flashe do konkretnych modeli nagrywarek ihas.
    Każda miała swój.
    Nowa nagrywarka ze sklepu nie ma flasha od c4eva tylko od liteona.
    To pytam się czy...
    Przed zrobieniem 524B ze 124B muszę wgrać pierw flash 124B czy od razu mogę wgrywać na nową nagrywarkę flasha 524B ?
     
  9. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    A przeczytałeś w ogóle poradnik??

    3. Jeżeli masz napęd iHAS-124B* to wybierz lt max do napędu iHAS-524B

    *napęd prosto ze sklepu
     
Wczytywanie...

Poleć forum