1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie działania gier na LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szwagier47, Czerwiec 15, 2012.

  1. szwagier47

    szwagier47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam, jakieś 2 miesiące temu przerobiłem konsolę XBOX360 i został mi wgrany LT 3.0, i mam parę pytań odnośnie:
    1. Czy mogę włożyć oryginalne gry bez strachu że coś się spieprzy?
    2. Zależy mi bardzo żeby zagrać w Assassins Creed we wszystkie części, pobrałem na razie pierwszą część z tego linku Assassin's Creed 1 PL DUBBING - XBOX360 Własny Upload - remigium - Chomikuj.pl i mam pytanie, bo na to wychodzi z tego co czytałem że na LT 2.0 pójdzie a jak się nagra na 3.0 to już nie, więc nie ma szans że w to zagram czy jest jakiś sposób żeby to nagrać? np nagrać w 2.0 a pójdzie na 3.0 czy jak? Jeśli wiecie jak to zrobić i czy to możliwe to napiszcie w najprostszy sposób jak.
    Pomocy!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Wystarczy zajrzeć do poradnika nagrywania. Poza tym z chomika tarpać? Toż to głupota w biały dzień. :)
     
  4. szwagier47

    szwagier47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  6. szwagier47

    szwagier47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    "Gry XGD3 nagrane pod lt 2.0 nie działają pod lt 3.0.
    Gry XGD3 nagrane pod lt 3.0 nie działają pod lt 2.0."

    Eee to sobie nie pogram w AC 1 ?
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przecież AC nie jest w systemie XGD3 :)
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    One będą działać po prostu trzeba je nagrać jeszcze raz z inną topologią.
     
  9. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    260
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Mieszacie chlopakowi w glowie mowiac swoim jezykiem topologie itp. Poprostu nagraj normalnie starsze gry i beda dzialac. Oryginalne gry bez problemu mozesz wkladac. Gry ktore sa w tym zabezpieczeniu noiwym xgd3 musisz przepruszczac przez abgx ( taki program ktory dogrywa pare plikow do obrazu gry ).
     
    1 osoba to lubi.
  10. szwagier47

    szwagier47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Dzięki wreszcie za prostą odpowiedź. :) ale normalnie to po prostu nagrać ten obraz płyty z kompa czy na wersję 3.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum