1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie EAA

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kuleczka91, Styczeń 3, 2016.

  1. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Mam mój profil ustawiony jako moja konsola domowa. Jest on z goldem i EAA. Gold działa normalnie bez problemu, tylko ciekawi mnie czemu drugi profil nie może korzystać z gier EAA? Czy to nie działa tak, że drugi profil może też korzystać z dobrodziejstw EAA? Siostra chciała zobaczyć te 10h w Fifie 16 i wyszedł komunikat, że w tle musi być zalogowane konto z goldem i z wykupionym EAA, a przecież moje konto jest w tle z tymi subskrypcjami. Jakimś cudem wstęp do fify 16 siostra na swoim koncie mogła przejść, dopiero przy 2 meczu już nie dało rady i wyszedł ten komunikat. Chciałam się tylko upewnić :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. imvho

    imvho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    87
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    2 profil powinien być ustawiony jako domowy - wtedy nie powinno być problemu
     
  4. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Też jest ustawiony, bo już to sprawdzałam i lipa :( W obu przypadkach mam jedynie opcję - To nie jest moja domowa konsola, więc ustawione jest.
     
  5. imvho

    imvho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    87
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Problem polega na tym że triale z EAA działają tylko na wykupionych kontach z EAA. Podczas odpalania gry ona komunikuje się z serwerami EA i wyskakuje komunikat że ten profil nie posiada aktywnej subskrypcji i gra nie zaskoczy. Pełne wersje będą normalnie hulać po całej konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum