1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie Forza motorsport 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez freak10, Luty 18, 2011.

  1. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam xboxa arcada bez dysku i czy moge grac w forze dwupłytowa na takiej konsoli? czy wymaga zgrania na dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli co w pewnym momencie poprosi i zmiane płyty?
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Na 1 płycie jest gra a na drugiej są dodatkowe paczki aut i tras które instalujemy opcjonalnie jednak nie są wymagane do gry ;)
     
  6. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a ile zajmuja ta paczke? czyli na jednej płycie jak bede gral bede mial okrojona wersje bez aut i tras?
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Te paczki zajmuja ok 1.7 Gb
     
  8. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a duzo sie rozni gra bez tej paczki?
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma niektórych torów i aut ale i tak da się grać czego przykładem jest mój kolega który ciupie bez opamiętania bez tych paczek :p Zawsze możesz podłączyć pena 4 gb i zgrać te paczki :p
     
  10. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak normalnie podłączyc pena? czy trzeba go jakos formatowac?
     
  11. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Trzeba czytać forum...
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/jak-uzywac-szukajki-poradnik-51677.html

    Btw. Nie jesteś świeżakiem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum