1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie FW pod dane płyty

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez djblackkrk, Maj 7, 2012.

  1. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Mam pewne pytanie, czy gdy otwieram FW z LT MAX i mam takie coś: [​IMG] to oznacza to że ten FW jest pod płyty z tej tabelki czy że i tak muszę dodawać te które tam są? Chodzi o to że poznajdywałem kilka różnych płyt w domu i wszystkich MediaID są w tej tabelce i nie wiem czy mam coś przerabiać od nowa :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz sobie przygotować FW pod odpowiednie Media ID.
     
  4. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ale w tej tabelce są wszystkie których używam i jakie mam w domu (ok 30 sztuk) to mam coś zmieniać jak jest tak jak na obrazku z linku? bo jak klikam dwa razy to pojawia się druga i mam jest to co w tej pierwszej i zaczynam się zastanawiać czy ja dobrze wgrałem LT MAX
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Robiłem według tego poradnika ale bardziej mi chodziło o to czy jak mam taką tabelkę to czy iHAS jest przerobiony pod płyty z tej tabelki?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, FW musisz sobie przygotować samemu.
     
  8. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jak ktoś chce gotowe sprawdzone firmware pod 7 nosników to leżą na moim serwerze FTP, wbijać na PW po login i hasło :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum