1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie gier arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ShAdOw95, Kwiecień 21, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Witam. Ostatnio jak buszowałem w internecie znalazłem bardzo ciekawą informację, a mianowicie idzie odpalić wersje arcade w pełnej wersji za darmo. I tu mam pytanko. Czy ktoś zna strony, z której mogę takie gry ściągnąć? A i jeszcze jedno, ściągnąłem wersje Trial. Czy z tej wersji trial idzie zrobić full wersje? Czy każda trialówka to pełna wersja? (chodzi mi o pliki :))

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    taa da się przez rgh. Odpalić bez se możesz gry które są z live za free.
     
  4. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Ahh nie o to mi chodzi. Ale bez RGH też się ponoć da, nawet na nieprzerobionej konsolce. Mam wersje SOnica Adventure 2 ściągniętego na PC (wersja x360) jest to wersja "trial". Czytałem, że jak umieszczę wersję trial na pendrive (bez zalogowanego xbox live) to będę miał full wersję czy to prawda?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nieprawda, bez rgh nic nie zrobisz

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. kwassss22

    kwassss22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Worms Armageddon i jeszcze kilka jakis tam tytułow działa jako full jak sie zgra z pendrive
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    arcade z drm-free beda dzialac. Reszta tylko na rgh.
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum