1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie odnosnie gry :D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziombelek, Październik 24, 2010.

  1. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    siema:eek:
    wiecie jestem mega koneserem xboxa i se mam gta 4 nie, i mam pytanie bo se chce kupic gta sa i czy jakos da rade odpalic gta vc/san andreas na xboxie 360 bo te gry sa chyba na xboxa jedynke produkowane.. ziomy prosze o pomoc ;D:D:D:D:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ziom, chcesz se walnąć gta sa i vc na xboxa nie, to słuchaj ziom, musisz se kupić wersje na Xboxa (1) nie, i bedzie wszystko śmigać
     
  4. erere1223

    erere1223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nie da sie ziom potwierdzam a ten ziom u góry ma racje ziom
     
  5. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    aha ziomy czyli na xboxie 360 nie popale se to nawet ten dysk jakiś nie pomoze jak mam 20gb hdd jakiś, ziomy naprawde nie da sie ?
     
  6. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Ciastek

    Ciastek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    NO ziom możesz se kupić gra sa na marktplace dobrze powiedziałem ziomy nie ziom
     
  8. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    hmm czyli jak moge spokojnie se kupic ta gre pod iksa jedynke? odczyta to z płyty czy ziomy trzeba zgrywać
     
  9. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Na koniec dnia roześmialiście mnie do łez :D
    ODczyat z płyty tylko będziesz musiał sciagnąć emulator z XBL albo Xbox.com
     
  11. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    o spoko ziąą ale trzeba mieć przerobionego iksa 360 zeby zgrac ten emulator i jak te gówno sie zgdywa ?? zioom odpisz ;d
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    zią nie cza mieć przeróbki !
    A emulator sięę sam sciąągnie jak wsadzisz płytke zią !
     
  13. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ziom tylko musisz mieć podpiętego neta ziom
     
  14. jerrybonq

    jerrybonq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    czyli musisz na dzielni zajumac rutera ziom
     
  15. erere1223

    erere1223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    chyba wiesz co to router ziom i jak się podłacza nie ziom bo jak nie wiesz to szukaj w szukajce to znajdziesz ziom
     
  16. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    ziąąą mam swoją sieć w domu ruter i net idzie na lapka i 2 kompy także luzzzzz :D tylko trzeba coś kupić żeby te wifi bylo czy jak ?
     
  17. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    ziom podłączasz se ruter do x'a przez kabel co nie, i elegancko xbox live bedzie se śmigać. Yno, że niemiej przerobionego napęda, bo se zbanujesz konsole i będize płacz. ;)
     
  18. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ze swojej strony powiem tak, musisz sprawdzić czy gra znajduje się na liście kompatybilności, takową znajdziesz na stronie xbox.com, nastepnie, albo szukac na aukcjach (ja ostatnio kupiłem halo 1), taki zestaw pozwoli Ci odpalić normalnie giere. Konsola po którymś tam 2007 roku o ilę się nie mylę z pewną aktualizacją dostał w standardzie takowy emulator, dodatkowo musisz mieć HDD do X, jeśli tak to spoko wszystko będzie działać.

    Druga opcja, jeśli nie chcesz płacić tych 30zł za gierkę i masz przeróbkę, musisz szukać po sieci wersji przygotowanej dla nowego xboxa, którą wypala się na DVD DL i grasz, też sprawdzałem tą opcje i wszystko działa jak należy, jak chcesz to pomogę Ci poszukać.

    Pozdrawiam!

    A i jeszcze jedno nie musisz się do neta podłączać, emulator jest do ściągnięcia na stronie xbox.com, można go nagrac na zwykłą cd i nagrać na konsoli, ale jak wcześniej powiedziałem w nowym daszu x-krowy emulaor powinien być w standardzie!
     
  19. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    ziom tylkojak ja mam podłączyć bezprzewodowy ruter do klocka ? ruter chyba do kompa jest podpięty

    @edit

    moja konsola jest z 2009 roku z listopada,ma dysk twardy 20gb hdd, 8gb wolnego i jak bym se kupil te gta sa to by odrazu przeczytało ?
     
  20. Ba._Ba.

    Ba._Ba. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    no ba bede ciagac kabel z góry na dół zeby podlaczyc iksa ? mieszkam w domu jedorodzinnym 1 pietrowym
     
Wczytywanie...

Poleć forum