1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie halo reach

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Trey, Luty 14, 2011.

  1. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam! Ostatnio postanowiłem zagrać sobie w halo reach. Naturalnie gre najpierw zainstalowałem na dysk po czym odpaliłem i niestety przeraziłem się płynnością, masakra jakaś żeby taki flagowy produkt ms tak się prezentował, najczęsciej przycina się przy checkpointach, a gdy jest wiecej przeciwników na ekranie to gra zaczyna zwalniać. Czy to jest normalne w tej grze? A i ździwiło mnie również to że od momentu premiery nie wyszła żadna aktualizacja do gry która zazwyczaj wyskakuje jak jesteśmy podłączeni do xbox live.


    Czekam na odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Niestety, to nie jest normalne. Proponuje odinstalować i zainstalować ponownie, może problem zniknie.
     
  4. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pirat czy Oryginał??? To nie wina Reach,tylko płyty lub twoja.
     
  5. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ja miałem kopię gry i mi wszystko śmigało bez zacinki. Jeżeli masz kopię to możliwie że pobrałeś jakąś wadliwą wersje bo takie krążyły po internecie, lub wina płyty na której nagrałeś. A jeżeli oryginał to nie wiem.
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    to nie wina halo bo dziła bardzo płynnie tylko twoja lub konsoli , gry
     
  7. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Posiadam wersje halo reach Proper. RF.READ.NFO xbox360 ungodly. Gra została nagrana na płytce marki verbatim. Może rzeczywiście wersja jest jakaś lipna. I na dodatek troche czasu minęło już od premiery i zazwyczaj do gier wychodzą patche online a tu nic nie wyskoczyło przy uruchomieniu. Co o tym wszystkim myślicie?


    Dodam że w abgx360 wszystko jest na zielono także obraz gry nie jest chyba walnięty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum