1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie kabla

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Croxite, Sierpień 31, 2010.

  1. Croxite

    Croxite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam, pytanie może trochę "głupie" ale zaryzykuje i zapytam, w końcu od tego jest forum ;). Otóż na razie gram na telewizorze CRT 32 cale(przyszłościowo coś lepszego kupie), czy można do takiego tv podłączyc kabel component? i obraz będzie dużo lepszy niż na composite?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    component z tego co wiem daje lepsza jakosc obrazu
     
  4. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Component obsługuje HD, composite niestety nie. Obraz powinien być dużo lepszy o ile twój telewizor ma obsługuje wysokie rozdzielczości.
     
  5. wiluk

    wiluk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ok a ja mampodpieta konsole przez hdmi do tv i max co moge ustawic to 480p a nie 720 albo 1080 czemu??
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    widać telewizor to hd ready a nie full hd
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdź na innym gnieździe hdmi w tv, co to masz za pudełko model?
     
Wczytywanie...

Poleć forum