1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie konsoli.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Visterio, Kwiecień 21, 2013.

  1. Visterio

    Visterio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Po przymusowej wymianie napędu poprosiłem gościa by mi ponownie przerobił konsole, ale facet nie zaktualizował mi dashboard'u. Poza tym nie wiem czy mam LT+ 2.0 czy 3.0 i nie mam pojęcia jak to sprawdzić. Gdyby się okazało, że mam 2.0 to jest jakiś domowy sposób na aktualizację LT i dasha, czy muszą wysyłać do fachowców??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaki masz dash teraz? Jaka data produkcji konsoli i jaki napęd?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli nie grasz przez neta to bez różnicy czy lt2 czy lt3 będą działać wszystkie gry , ale jeśli robiłes nie dawno to masz lt3 . Podaj jeszcze jaki masz napęd. I jeśli masz dash wyższy niż 13xxx to możesz aktualizować dasha nic się nie stanie ,oczywiście rób aktualizację z pena najbezpieczniej , jak to zrobić na oficjalnej stronie MS masz opisane dokładnie.a i niektórym przestają działać gry xgd3 nagrane zwykła nagrywarką ,muszą nagrywać ihasem także ostrzegam ale i tak nie masz wyjścia bo bez nowego dasha też nie pograsz w może gry
     
    1 osoba to lubi.
  5. Visterio

    Visterio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash to 2.0.8955, Data produkcji to 2007-08-09(tak pisze na naklejce przy MFR DATE). Napęd to lite-on albo BENQ(wnioskuję po tacce)
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak masz trochę pojecia to sam zrobisz napęd no i kontroler w kompie odpowiedni. W tej chwili masz niski dash więc i tak przy update zrobi napęd do ofw. Tak czy owak serwis pewnie Cię czeka.
    Ja osobiście bym szedł do typa i ładnie poprosil o to żeby zrobił to jak trzeba...
    Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to aktualizacja dasha ustnie Ci przeróbkę ja się dziwię że gość tego nie zrobił i nie na twoim miejscu bym mu dał do poprawki bo kasę wziął a po a praktycznie nic nie zrobił . Jeśli poradzisz sobie sam z flashem napędu aktualizuj dasha później wgraj lt , jeśli nie to odnies mu niech poprawia ja bym mu nie darował dobrze wiedział że przeróbka zostanie usunięta po aktualizacji chcę sobie zarobić podwójnie
     
    1 osoba to lubi.
  8. Visterio

    Visterio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeróbkę robiłem rok temu nie cały, i od tamtego czasu konsola leżała w szafie. To wyśle to do fachowców niech zrobią to jak należy i będzie git.
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A to zmienić postać rzeczy myślałem że miałeś robioną przeróbkę niedawno w takim razie wszystko było zrobione dobrze tylko czas zrobił swoje . A przy tak niskim dashu zastanów się nad jtag rgh1
     
    1 osoba to lubi.
  10. Visterio

    Visterio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szczerze to już sam nie wiem co zrobić, pomyśle i zadecyduję wieczorem. Dziękuje wszystkim za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum