1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnosnie lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Trey, Maj 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Posiadam xboxa 360 premium z przerobka 1.91 oraz z wgranym dashboardem 2.0.14719.0. Konsola podlaczona pod live.

    Czy po wgraniu lt 3.0 beda mi dzialaly nanjnowsze tytuly xgd3?? Pytam bo chodzi mi o to ze mialem wczesniej wymieniany naped w serwisie ms. Od kupna mialem naped benque, ktory zostal wymieniony na liteona v2. Z gory wielkie dzieki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Teoretycznie, po spoof'ie nie powinny działać gry XGD3, ale próbuj, bo są wyjątki.
     
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Co innego spoof a co innego wymiana w serwisie M$ ;)
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    I co z tego?
    Nawet jeśli wgrali odpowiedni klucz, to teoretycznie gry XGD3 nie będą działały. MS nie obchodzi to, że już nie będziesz mógł uruchamiać "nowszych" piratów bez odpowiedniego napędu.
     
  6. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tez mi sie tak wydaje ze to nie ma znaczenia czy bylo to w serwisie czy wymieniane na wlasną reke. Dodam ze z tym spoofowanym napedem mialem juz wczesniej problem przy ktorejs z wczesniejszszych aktualizacji dasha, ktora to konczyla sie bledem wlasnie z powodu innego napedu. Czyli rozumiem ze raczej marne sa szanse zebym mogl sobie pograc na lt 3 w najnowsze tytuly? Czy jednak jest jeszcze jakas szansa?
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak MS wymienił model napędu to zmienił też KV, więc będzie hulać LT 3.0 bez żadnego spoofowania, tylko wyciągnij klucz z napędu (tego liteona) bo mogli zmienić tez klucz przy okazji
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Będziesz musiał wykonać pmt hack, czyli potrzebujesz Probe.
     
  9. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    Ale w jakim celu? Konsola byla juz wczesniej kilkakrotnie flashowana, jak by co jestem w posiadaniu klucza z mojego napedu liteon. Chyba ze chodzi o cos innego?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jesli masz juz klucz to nie potrzeba probe,jesli naped był wymieniany w ms bedzie wszystko dzialac
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli MS nie zmienił klucza, to nie będziesz potrzebował Probe, ale jeśli to zrobił, to będziesz musiał go wyciągnąć z napędu.
     
  12. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konczac watek, przerobilem na lt3.0 i xgd3 dziala. Czyli wychodzi na to ze wymiana napedu w serwisie ms nie jest tym samym co typowy spoof. Zmarnowalem 3 verbatimy na max payna. Nagrywalem img wedlug portadnika, obraz przepuszczony przez abgx-wszedzie zielen i niestety po wlozeniu do napedu wital mnie za kazdym razem czarny ekran, dziwne trzaski, gra sie nie zalączala a instalacja stawala na 46% po czym wykakiwal motyw ze szmatka. Zwykla nagrywarka lg. Sprobowalem jednak nagrac clonecdpredkoscia x4,i ku zdziwieniu wszystko hula jak nalezy, max payne odpala sie normalnie z plyty oraz instaluje na dysk z zallaczona mp3 z dysku twardego. Jak komus nie trybia gry nagrywane img niech nie marnuje dalej plyt tylko sprobuje w clonecd. To tyle ode mnie, moze komus sie to przyda, temat do zamkniecia.

    Podziekowania w tym temacie za cenne rady!
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, tylko trzeba pamiętać o tym, że MS może zmienić klucz napędu. Wtedy konieczne jest jego ponowne odczytanie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum