1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie muzyki na x'a

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Damianbmw12345, Styczeń 22, 2010.

  1. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    Witam. Mam pytanie, da się przewijać muzykę na xboxie? bo nie wiem gdzie.
    Aha i muzyka odtwarzana jest z kompa przez widnows media player.
    I jak nagrać muzykę na twardego z np. kompa prze windowsa media playera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Da się przewijać muzykę, naciśnij przycisk guide na środku pada (ten X) i tak jeżeli masz nowego dasha to przejdź do zakładki obok (analogiem) i masz odtwarzacz. Jeżeli masz starego dasha to masz wszystko odrazu jak klikniesz przycisk guide.
     
  4. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    nie mam tam tego przewijania, lol??
     
  5. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    nie wiem, ja xboxa kupiłem w grudniu 2009r. a tak wogóle to co to jest ten dash?
     
  7. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  8. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
  9. tomek28719912

    tomek28719912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To wciskasz przycisk z logiem Xboxa na padzie,wtedy rozwija Ci sie menue z którego wybierasz zakładke "Media" i tam masz odtwarzacz!!
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a nagrac na dysk sie nie da
     
  11. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Muzykę chyba się da jak byś podłączył dysk twardy kabelkiem bez pośrednio ale nie wiem czy to działa czytałem gdzieś że niby działa ale sam nie próbowałem.
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  13. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Muzyke można zgrać z płyty. I jeszcze chyba przez transfer kit
     
  14. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    ale ja tam nie mam przewijania, tylko nagranie do przodu lub do tyłu.
     
  15. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Nie da się przewijać ;)
    Film się da.
     
  16. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Żeby muzykę wgrać na dysk trzeba ją nagrać na płytę CD a potem z płyty na dysk
     
  17. tomek28719912

    tomek28719912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja słyszałem,ze można zgrywać jedynie płytki w Formacie AUDIO,czyli nie MP3...Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić!!
     
  18. bartman000

    bartman000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    masz calkowita racje.Ja nagrywalem na twardy dysk, tylko audio łyka...
     
Wczytywanie...

Poleć forum