1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie pirackich gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dogg, Czerwiec 13, 2010.

  1. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Siemka,
    czy jeśli przerobię konsolę na iXtreme 1.6, to będę mógł grać w gry takie jak: Red Dead Redemption, Battlefield: Bad Company 2, Gears of War 2, Skate 3 bez żadnego "grzebania" w obrazie gierki? Będę musiał coś patchować, czy odrazu na DVD DL? A jeśli patchować, to czy jest jakiś soft na którym nie trzeba?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Na Ixtreme LT nie trzeba zmieniać. Tylko ściagasz obraz i wypalasz i grasz. Choć wcześniej możesz sprawdzić obraz abgx360 ale to jak chcesz grać przez live.
     
  4. Joiny

    Joiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TM
    Wgraj ixtreme LT to nie będziesz musiał.
     
  5. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czyli żeby nie patchować to wgrać iXtreme LT, tak? Bo znalazłem sklep konsolowy w Bydgoszczy (Gry-Sky), gdzie przerabiają Xbox'y. Pisało na necie, że przerabiają na iXtreme 1.6, czyli to iXtreme LT trzeba wgrać samemu? Jestem zielony w sprawach przeróbki
     
  6. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Nie samemu bo samemu nie dasz rady.
    To jest tak, że est 1.6 1.61 NonStealh 1.7 ( czyli lt ) i 1.71 ( Ixtreme LT 1.1)
    Więc zapytaj czy wgrywają LT 1.0 bądź 1.1.
    Jak nie to znajdź inny sklep bo skoro jesteś w tym zielony to sobie z przeróbką nie poradzisz.
     
  7. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Ixtreme LT 1.1 albo na 1.6 patche.
     
  8. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A znacie jakieś miejsca, gdzie przerabiają Xbox'y w okolicach Bydgoszczy?
     
  9. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    W tym sklepie przerobią ci na LT... pewnie jest błąd w opsie aukcji, na 100% wgrywają LT... sam kupiłem tam konsole
     
  10. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
Wczytywanie...

Poleć forum