1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie płyty głównej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gothicxbox, Maj 16, 2013.

  1. gothicxbox

    gothicxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,posiadam xbox-a 360 arcade dokupionym dyskiem.Niestety jest to falcon,aby uniknąć rrod czyszczę xbox-a co 3-4 miesiące(wymieniam paste termo-przewodzącą itp).Xbox działa mi już 4 lata.Niestety po ostatnim czyszczeniu wypadł z płyty głównej jeden element link: http://zapodaj.net/6745fe9dce5c5.jpg.html (ten co jest zaznaczony na czarno)
    Po 3 godzinach grania nic się nie działo wszystko działała jak należy...
    Czy ten element jest ważny? Wlutować go na swoje miejsce?Od czego odpowiedzialny jest ten element?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    niestety jasper ?? jasper jest to najmniej awaryjna płyta główna więc nie wiem co ty byś chciał ja mam swojego z 6 lat młuce na nim ostro i nigdy nie miałem problemów
     
  4. gothicxbox

    gothicxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry mam 12V-14,2A 5v-1A czyli mam falcon. przepraszam za wprowadzenie w błąd...
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Daj dokladna date produkcji a zdjecie wrzuc na jakis serwer gdzie cos jest poza reklamami
     
    1 osoba to lubi.
  6. gothicxbox

    gothicxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    zamiast zdjęcia podaj jego oznaczenie na płycie.
     
    1 osoba to lubi.
  8. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    wygląda że zapasowe napięcie 5V na HDD, więc jeżeli dysk twardy chodzi to nie masz sie czym przejmować
     
    1 osoba to lubi.
  9. gothicxbox

    gothicxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc,jeśli chodzi o oznaczenie tego elementu na płycie to niestety nie da się odszyfrować co tam jest napisane.
    Czyli nie grozi mi uszkodzenie konsoli...co najwyżej xbox może nie czytać dysku wewnętrznego zgadza się?
     
Wczytywanie...

Poleć forum