1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie przerobienia teraz konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dam789, Październik 31, 2010.

  1. Dam789

    Dam789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Czy jest sens teraz przerabiać konsolę na lt 1.1?? Czy lepiej poczekać jak ustabilizuje się sprawa z nowym dashboardem??
    Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Pozdrawiam
    Dam789
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    No lepiej poczekać i zobaczyć jak będzie.;)
    Ja sam 4 dni temu przerobiłem , i nie żałuje(LT 1.1) , bo z nowych gierek , to tylko Black Ops , które jest już do ściągnięcia.;]
     
  4. Dam789

    Dam789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To mam rozumieć, że tylko ta gra mi nie pójdzie??:) Tzn jak na razie??
     
  5. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Black Ops nie działa na LT 1.1?
     
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    gra działa na dashu 9199, więc i działa na LT 1.1 !!
     
  7. Dam789

    Dam789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jeszcze jedno pytanie jak konsole mam już z 2 miesiące i jedyna aktualizacja jaka była u mnie to aktualizacja kodeków, to nie mam się czym przejmować i mogę normalnie flashować konsolę??:)
     
  8. rainpl

    rainpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zależy, czy Ci zależy na banie, czy nie ;)
     
  9. Dam789

    Dam789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie mam zamiaru grać online. Tylko tak oo w zaciszu domowym
     
  10. rainpl

    rainpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie widzę przeciwwskazań.
     
Wczytywanie...

Poleć forum