1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnosnie przerobienia xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pbb88, Grudzień 12, 2012.

  1. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Witam,
    Posiadam Xbox'a z wgranym Xtreame 1.61. Czy warto przerobić na lt3 czy lt2? Mam zwykla nagrywarke dl w laptopie i troche gier, ktore chodza na innym xboxie z lt2. Czy jesli przerobie na lt3 to te gry beda chodzic mi? te ktore chodza na lt2? Jestem kompletnie zielony w tym temacie, dlatego pytam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    najlepiej na LT+ 3.0 bo nie ma ryzyka że złapiesz "cichą aktualizacje".Gry nagrane na LT+ 2.0 nie działają na LT+ 3.0 i odwrotnie(chodzi o gry xgd3 (8,14 GB).Reszta gier normalnie działa.
     
  4. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    A jak ma się LT3 i nagrywanie płyt? Czy da radę normalną nagrywarką z laptopa DL? Oraz płyty, najlepsze VERBATIM czy mogą być tańsze np, Titanum, omega?
     
  5. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Przy starszych grach XGD2 normalna nagrywarka wydoli, nawet na tańszych płytach.

    Przy nowych tytułach XGD3, przydatna jest nagrywarka Liteon Ihas z serii B.
    Po wrzuceniu do niej oprogramowania LT burner max i odpowiednim jego przygotowaniu możesz palić na róznych płytkach.
    Ja wypalam na Esperanzach po 2,20 i wszystko śmiga :)
    Bez Ihasa nie zgrasz gry na dysk.

    Pzodro !
     
  6. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    a XGD3 nagra się na zwyklej nagrywarce DL? oraz czy XGD3 pojdzie tylko pod LT3 czy też LT2?
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Xgd 3 bez civ tak na obu lt
     
Wczytywanie...

Poleć forum