1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie przeróbki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez streetfighter23, Marzec 24, 2010.

  1. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, wiec jak w temacie mam konsole z sierpnia 2009 roku. Czy jest w niej mozliwość przerobienia bez "ingerencji" jak tak to w razie jakis klopotów jest możliwość wysłania konsoli na gwarancje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Może tak, może nie. TO zależy od napędu
     
  4. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak sprawdzić ten napęd bez ingerencji ?
     
  5. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    inaczej jak otwierając konsolę i podłaczając napęd do jf nie sprawdzisz czy masz litka v2 który idzie przez LO83info czy tego w którym trzeba ciąć ścieżki
     
  6. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli rozumiem ze nie da sie tej konsoli przerobic tak aby nie tracic gwarancji ?
     
  7. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    inaczej da się przerobić nie tracąc gwarancji gdy napęd nie będzie miał ścieżek do cięcia oraz gdy ktoś umiejętnie otworzy konsolę tak aby nie było śladów
     
  8. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc moje pytanie jest takie, czy zna ktoś w szczecinie lub jego okolicach ludzi ktorzy umiejętnie przerobią konsole? i ile to bedzie kosztowało (najbardziej mnie boli mozliwosc utraty gwarancji) :/
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie przerabiaj;)
     
  10. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    narazie nie mam zamiaru, robie tylko wywiad ;) jednak juz poszlo na same gry chyba z 4 paki :/
     
  11. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeżeli to sierpień to lite-on v2... v3 są dopiero od września... a LiteOn v2 można przerobić bez łamania plomb itp :D
     
  12. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wystarczy sprawdzic na naklejce od napedu wersje firmware i bedziesz wiedzial czy to v2 czy v3.
     
  13. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Co do tego kto i gdzie przerabia sprawdź w dziale giełda USŁUGI.
     
  14. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a gdzie ta naklejka bedzie ? Z tylu konsoli ?
     
  15. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ta naklejka będzie na napędzie
     
  16. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ta naklejka jest na napędzie - ale żeby do niej dotrzeć trzeba zdemontować całą obudowę napędu :/
     
  17. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie gadajcie ze sierpien to 100% v3 bo bylem dzis przerobic konsole mam z 4 sierpnia i koles mowil na poczatku ze to na 90% v3 a potem otworzyl i mowi ze v2 ;d wiec nie zawsze jest tak. Ale koniec sierpnia to v3 juz
     
  18. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie zawsze ja miałem konsolę z 2009-08-30 i napęd był v2 robiony przez Lo83info poza tym v3 są od 2009-09-16 jedynie co, to może być v2 ale robiony tak jak v3 :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum