1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie przygotowania gry z ap25 do nagrania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kolo1108, Grudzień 17, 2010.

  1. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, posiadam napęd liteon z firmware LT+. Chce przygotować grę do nagrania z ap25 (NFS HP) Czy obraz gry muszę koniecznie zaktualizować do ssv3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie trzeba, i tak odpali. Koniecznie należy przepuścić obraz przez najnowszego ABGX'a, aby sektor AP2.5 został przystosowany do odpalenia.
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdzie mogę sprawdzić relase
     
  6. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    release to masz typu -GLoBAl itp, odpal w abgx i samo Ci się spaczuje, chyba że ściągnąłeś sobie wersje PL, to czasem nie podłączaj się do xbl bo możesz wyłapać bana.


    @kolo

    jaką masz nazwę torrenta to jest nazwa release np:

    Need For Speed Hot Pursuit PAL XBOX360-LoCAL czy jakieś inne cudo ?
    jak od -LoCAL puszczasz przez abgx i działa
     
  7. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale gdzie to jest, jak to sprawdzić
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podaj całą nazwę obrazu :)
    nazwa_pliku.iso
     
  9. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Need.For.Speed.Hot.Pursit.PL.PAL.XBOX360
    A po sprawdzeniu prze abgx na samym końcu wyskakuje mi takie coś. The rip is bad... Czy ten obraz jest lipny?
     
  10. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    abgx będzie pokazywał że jest zły rip bo był dograny język polski, jest to wersja pewnie od ruussound powinno być już spaczowane na lt+, jak możesz daj loga z abgx

    edit. następnym razem napisz w komentarzu do tego torrenta jak nie jesteś pewien
     
  11. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakiś lewy ten release...
    Na 99% to Russound (według mnie)

    Pamiętasz może skąd ściągałeś?
    Pokaż log z abgx.
     
  12. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  13. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ściągnąłem z polishleech
     
  14. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to przeczytaj komentarz to tego terrenata i się dowiesz:) ja nie mam konta na tym trakerze
     
  15. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W Russound język polski jest od razu, nic tam nie było dogrywane..
    W abgx zielono [log]


    Pokaż log, dowiemy się wszystkiego :)
     
  16. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hmmm.. pomyliło mi sie z wersją od local
     
Wczytywanie...

Poleć forum