1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie punktów USA.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dogg, Kwiecień 26, 2012.

  1. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jako że jest dostępne Modern Warfare 3 na GoD, pomyślałem, że warto by zakupić.

    Sprawdziłem na Allegro i jest jedna rozsądna oferta (60zł) za 4000 MSP, lecz konto jest na USA. I tu mam pytanie, czy będę mógł ściągnąć normalnie MW3? Chodzi mi o to, czy nie będzie jakichś blokad regionalnych, i czy wogóle na US XBL jest MW3?

    Jakby co, link do aukcji z której zamierzam kupić punkciki: 4000 MICROSOFT POINTS USA DOSTEPNE OD REKI (2301171964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Frodzmirz

    Frodzmirz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    niewiem
    Z tego co widzialem gra kosztuje 3280msp ale pewnie wymagany do pobrania bedzie vpn
     
  4. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Raczej na pewno bedziesz musial sie bawic w VPN , ale to trudne nie jest ;d potrzebujesz tylko 2 kart sieciowych i zwykly kabel ethernet ;d potem tylko to skonfiguruj sciagnij najlepiej jakis program do vpn wybierz se USA tam akceptuj czy cos . i jak juz bedziesz zaczynac sciaganie i bedzie np 2 % to odlacz kabel zebys znowu mial PL ip i dociagnij sobie do 99% zmien spowrotem i po sprawie :3 ja tak robilem jak sciagalem map packi do Black ops
     
  5. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No więc kupiłem już te punkty i mógłby mi ktoś powiedzieć co mam teraz z tym zrobić? Nie mam 2 kart sieciowych niestety, a chcę kupić to MW3. Pilne!
     
  6. Frodzmirz

    Frodzmirz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    niewiem
    sprawdz moze sadziala bez vpn
     
  7. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    a jak nie dziala bez VPN to sorry potrzebujesz 2 karty sieciowej , ale mozna ja kupic chyba nawet za 15 zl wiec duzy wydatek to nie jest albo pozycz np od kolegi
     
  8. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    PILNE!

    Ma ktos konto na secretsline.biz ? Nie moge sie tam zarejestrowac, jakis blad.
     
  9. Fangos77

    Fangos77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Secretsline.biz nie dziala
     
  10. Jacek Dworczak

    Jacek Dworczak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To z jakiego VPN warto skorzystac?
     
  11. Fangos77

    Fangos77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobre pytanie, mysle ze kazdy by chcial wiedziec
     
  12. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Oj działa działa. Właśnie sprawdzałem i wciąż czeka tam na mnie 15usd :)
     
  13. Fangos77

    Fangos77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No i co z tego ze czeka ? nie pisz zanim nie sprawdzisz ziom....A jak Ci dziala to wykup dla mnie abonament na 1 dzien na UK IP , no moze byc tez USA byle dzialalo :E
     
  14. Frodzmirz

    Frodzmirz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    niewiem
    dziala dziala bo sam z tego do tej pory korzystam
     
Wczytywanie...

Poleć forum