1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie odnosnie rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lubitch, Sierpień 13, 2014.

  1. Lubitch

    Lubitch Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy mająć np piracką fifę moge zrobić aktualizacje składów lub pobrać dlc?

    i jeszcze pytanie czy mozna miec rgh i lt 3.0 jednoczesnie i jak to działa bo w rgh nie mozna grac xbl a lt 3.0 można
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zacznijmy od początku...
    Jeśli masz już RGH (a rozumiem, ze tak..) to pierwszą rzeczą jest zainstalowanie FSD 3 (poszukaj po forum i NIE wgrywaj spolszczenia tylko same problemy...)
    next.. grę .iso rozpakowujesz programem exisoGUI, wyjdzie folder o dziwnej nazwie wiec mozesz zmienić na nazwę gry :) i zapisać na dysku usb lub na dysku konsoli w dowolnym miejscu
    then.. w ustawieniach FSD zaznaczasz miejsce gdzie masz gry
    the last step is.. jak FSD ma juz gre na liście to o ile sie nie mylę klikasz Y i masz download TUs (aktualizacje)

    Teraz DLC... to juz wyrzsza szkoła jazdy...
    podpinasz konsole przez FTP i wklejasz na dysk konsoli lub inną pamięć widzianą przez x360 (na której można savy robić) i wklejasz dlc do folderu 00000...

    Jak chodzi o LT... można ale PO CO?
    grę rozpakowaną programem który podałem wyżej możesz również nagrać na płytę tylko pamiętając żeby plik xex (takie exe tylko na x360) był bezpośrednio na dvd, nie w folderze
     
  4. Lubitch

    Lubitch Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze nie mam przerobionej konsoli ale właśnie się nad tym zastanawiam
    z tym pytaniem o dlc chodziło mi tylko o to czy wgl można ale dzięki ze od razu podałeś całą instrukcję :D, natomiast co do drugiego pytania to pierwsze co mi wyskoczyło po wpisanie "xbox 360 przeróbka" to wyskoczyła mi strona xboxserwis.pl i tam jest napisane "LT 3.0 wgrywamy gratis przy przeróbce RGH na płytach Trinity!" i chodzi mi o to jak to działa??
     
  5. Lubitch

    Lubitch Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze nie mam przerobionej konsoli ale właśnie się nad tym zastanawiam
    z tym pytaniem o dlc chodziło mi tylko o to czy można ale dzięki ze od razu podałeś całą instrukcję :D, natomiast co do drugiego pytania to pierwsze co mi wyskoczyło po wpisanie xbox 360 przeróbka to wyskoczyła mi strona xboxserwis.pl i tam jest napisane "LT 3.0 wgrywamy gratis przy przeróbce RGH na płytach Trinity!" i chodzi mi o to jak to działa??
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Normalnie, czyta zarówno gry z dysku jak i płyt
     
  7. Lubitch

    Lubitch Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeżeli chodzi o xbl?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No nie zagrasz bo masz rgh. Musialbys miec dodatkową pamięć " dual nand"
     
  9. Lubitch

    Lubitch Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w takim razie ban nie grozi??? i jeżeli dodają to gratis do usługi to mozna brać, ta?
     
  10. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na RGH NIE ma xbl ale jeśli masz dual nand to wtedy możesz odpalić konsolę w trybie bez przeróbki ale za dual nand kasują tyle co za całego x360 jasper :p więc czy jest sens... chyba lepiej kupić jeszcze jedną konsolkę bez okablowania...
    LT = odpalanie gier wypalonych na płytkę, teoretycznie jest ryzyko bana
    RGH = wypas przeróbka, aplikacje, dlc itd.. gry z dysku i jako multi LINK (oczywiście free) ale tam to sobie tylko w COD pograsz, brak XBL

    PS. ja bym zrobił tylko RGH bo to już kwestia czasu kiedy live wyłączą może rok może 2... x360 już jest martwy max 2 lata jeszcze jakieś śmieciowe gry będą może z 3 dobre i koniec
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przesadzasz z cena. Jak co odezwij sie do mnie
     
  12. Lubitch

    Lubitch Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jeżeli chce przerobić na rgh i gratis do usługi dodają lt 3.0 to brac to czy nie??
     
  13. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    No możesz jak gratis czemu nie :)
     
  14. Lubitch

    Lubitch Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co mi to da? i czy grozi mi ban?
     
  15. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie bo jak masz RGH nie odpalisz i tak Xbox live a nawet jak bys już miał zbanowaną konsole i zrobił RGH to niczym sie nie różni od nie zbanowanej i jak wsześniej pisałem lt = czyta wypalone płyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum