1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poradnik Pytanie odnosnie RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel22opole, Styczeń 5, 2016.

  1. daniel22opole

    daniel22opole Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam xbox360 wersja slim przerobione na rgh i lt3.0 w konsoli jest zamontowany dysk wewnetrzny 1tb zapełniony grami,chcę teraz kupić jeszcze jeden dysk o tej samej pojemnosci tez z grami,oczywiście takimi których nie mam na dysku który jest teraz w srodku,czy mozna bedzie korzystać raz z jednego dysku raz z drugiego poprzez przekładanie dysków czy konsola bedzie widziala gry z dysku ktory dokupię,bardzo proszę o szybka odpowiedz,zalezy mi na czasie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12085
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    podepnij na usb i będziesz miał oba w tym samym czasie.

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  4. daniel22opole

    daniel22opole Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego akir,ten drugi dysk tez bedzie wkladany do wewnątrz konsoli,ze wzgledu na to iż bedą na nim gry które maja dodatki dlc i kontenty to nie jest dysk zewnętrzny.
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3488
    Polubienia:
    1244
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak będziesz mógł przekładać dyski, kwestia skonfigurowania fsd czy co tam używasz.
     
  6. daniel22opole

    daniel22opole Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A cos wiecej na ten temat,jak mam skonfigurowac FSD
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12085
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wgrać na hdd, z zew hdd też można odpalac dlc

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  8. daniel22opole

    daniel22opole Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szanowny kolego akir pytanie było proste czy moge przekladać dyski które sa skonfigurowane jako wewnętrzne i w takich też obudowach sie znajdują,nie mam dysku zewnętrznego i nie chce go miec wolę dyski w obudowach które wkłada się bezpośrednio do konsoli,czy moge takie dyski sobie przekładać czy nie , konkretnie chodzi mi o to, wyjasnie to najbardziej łopatologicznie jak potrafię .Na dysku A mam GTA V i chcę w tą gre pograć,wkładam dysk A i gram,za godzinę chce pograć w BATTLEFIELD HARDLINE która znajduje się na dysku B i pytanie czy mogę wyciągnać dysk A i włożyć dysk B żeby pograć w BATTLEFIELD HARDLINE,już prościej nie umię tego napisac.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12085
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    oczywiście ze się da. cały hombrew jak fsd czy Aurora znajduje się na dysku. wiec wgrasz je tam i dodasz ścieżki do gier. odpowiedź już dostałeś Krzysia..

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum