1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie odnosnie RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DeeJay1, Luty 25, 2012.

  1. DeeJay1

    DeeJay1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, robilem wszystko zgodnie z http://xboxforum.pl/artykuly-f196/%...konwertowanie-obrazu-gry-pod-jtag-104943.html
    uzywam programu Iso2God, do punktu 11. jest dla mnie wszystko jasne i czytelne, utworzyl sie folder z dziwna nazwa (w moim przypadku 57520802 , jest to gra batman)
    chce zeby gra byla widoczna z poziomu Freestyle dash wiec : wrzucam ten folder z dziwna nazwa na przenosny dysk twardy, podpinam go pod xboxa, otwieram file manager i mam tam 2 tabele. W jednej i w drugiej jest to samo, : DVD, Game, Hdd1, Usb0

    Wiec wchodze w lewej tabelce do USB0 (tam jest folder z dziwna nazwa) najezdzam na ten folder, naciskam LB + A = Copy i w tym momencie wyskakuje mi Cannot Copy to Or from Root Folders, staram sie nie zwracac na to uwagi i przechodze do drugiej tabelki, wchodze w Hdd1, potem games, robie folder batman, najezdzam na ten folder i naciskam LB + A zeby wkleic, w tym momencie wyskakuje mi Preparing File Operation i xbox sie zawiesza.

    wyczytalem forum ze dysk przenosny musi byc w formacie FAT32 (na taki go sformatowalem) moze to jest moj blad?

    co robie zle?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    z prawej wybieramy do jakiego foderu chcesz skopiowac.
    Nachodisz na folder ktory chcesz skopiowac(powiedzmy lewa strona) rb+a
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. DeeJay1

    DeeJay1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok.
    w games mam zrobic podfolder batman czy wypakowac po prostu do games a ten folder zrobi sie sam?
     
Wczytywanie...

Poleć forum