1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie WiFi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez biahh11, Grudzień 10, 2012.

  1. biahh11

    biahh11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich. Ostatnio dałem do przerobienia konsole pod RGH i jak chce połączyć się z siecią przez Wi-Fi wyskakuje mi komunikat: "Aby korzystać z bezprzewodowego połączenia internetowego, podłącz do konsoli kartę sieci bezprzewodowej dla konsolo Xbox 360". Dlaczego tak jest? Przecież przed przeróbką normalnie korzystałem z sieci bezprzewodowej. Można coś z tym zrobić? Proszę o odpowiedź. Dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Kolego poco ci internet w xboxie skoro i tak nie pograsz onnline? A odnosnie Wifi mozliwe ze od karty sieciowej pan ktory przerabial odlutowal kabelek lub poprostu ja wyjol jest to sprawdzony pan ktory zajmuje sie takimi sprawami? Wez konsole idz do sklepu rzuc ja na stol poczym powiedz mu oco ci chodzi i zeby to naprawil wychodzac napluj mu na twarz.. po kilku dniach zglos sie po odebranie sprawnej konsoli:)
     
  4. biahh11

    biahh11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hehe mocne. Konsole wysyłałem do Krakowa Pan, który to robił ogłasza sie na allegro. Dzisiaj z nim pisałem mówił, że jeśli chodziło to musi chodzić. Ale niestety nie chodzi. Internetu potrzebuje tylko do tego, żeby pobierały się okładki do gier nic poza tym a z uwagi na moje lenistwo nie chce mi się latać z kablem :)
     
  5. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    To napisz do niego ze nie dziala i koniec jezeli nie bedzie chcial naprawic po dobroci napisz do allegro o zwrot pieniedzy..
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    slim czy fat??
     
  7. biahh11

    biahh11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Slim. Ale mam jeszcze jeden problem nie mam panięci NAND tej podstawowej 4 GB. Moge ją odzyskać żeby była te 4 GB?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie bo gosciu wyciagnal karte wifi i pamiec 4gb
     
  9. biahh11

    biahh11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    brak edycji postów. SPAM

    Co wy mówicie jak moe to sprawdzić żebym był na 100% pewny?

    Jutro albo za dwa dni jadę do serwisu xboxsa i niech mi sprawdzą czy mam pamięć i Wi Fi. Jak nie to pojadę 500 km do tego sukins..a i naszczam mu na ryj jeśli tylko mnie oszukał. Nikt nie będzie tak traktował weterana, nie zasłużyłem sobie na to tak jak i większość z nas. Człowiek całe życie stara się pomagać być w porządku a tu takie coś no h.j by go strzelił takie coś robić.
     
  10. l33t

    l33t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    274
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Odp: Pytanie odnośnie WiFi

    Kto to taki monter "fachowy"? Jakieś namiary?

    Wysyłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ale problem rozkrecic xa i zobaczyc czy sieciowka jest lub pamiec na plycie. Jak nie ma to dobry serwis. Te 4gb ci zbedne i tak a karte mozna dokupic i serwis do dzialu oszustow:) zeby inni lipy nie mieli.
     
  12. biahh11

    biahh11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    WiFi

    Rozkreci ktoś kto się zna... Jak się faktycznie okaże, ze nie ma tych części to podam link do allegro żeby u na niego uważać. Nie ważne, że tylko 4 gb nawet jakby 1 mb było i by wyciągną bez pytania to bylby świnią.
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Sieciowke to boki starczy zdjac i widac stylu czy jest
     
  14. biahh11

    biahh11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    WiFi

    Wszystko jest ok, była w serwisie i karta sieciowa się odpięła. Już myślałem, że jej nie było ale jest ok. Mój ostatni problem dotyczy tylko tego jak zrobić, żeby konsola uruchamiała się odrazu FSD3. Tego nie potrafię zrobić:( może ktoś pomóc? Tym poradnikiem http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-poradnik-swiezego-jtagowca-104876/ nic nie zrobie mam dash launch 3.05.
     
Wczytywanie...

Poleć forum