1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie XBL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zaborov, Grudzień 18, 2011.

  1. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Czy podczas używania XBL komputer musi być włączony ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamyz

    kamyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie czaje pytania..

    Jesli siedzisz na xbox live na konsoli to po co ma byc wlaczony komputer?
    Co ma komputer do konsoli a szczegolnie do XBL?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Router musi być włączony żebyś miał neta, komp nie.
     
  6. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Chyba, że ma neta udostępnionego z kompa (brak routera itp...).
    Podaj jakieś szczegóły... :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum