1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie odnośnie xgd3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Thane, Styczeń 1, 2012.

  1. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy dobrze słyszałem, że jeśli bym miał LT 3.0 + nowy dash bez cichej aktualki i wyłącznie z graniem offline wystarczy, że do gry dodam jakieś topologie (http://xboxforum.pl/iso-i-jtag-f10/...rzerobki-ixtreme-lite-touch-3-0-a-115309.html ) bez sprawdzania media id i dogrywania dodatkowych patchy, to gra by poszła bez problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    początek "pytania" jeszcze, jeszcze, ale potem nieco się gubię;
    w opisanym przez Ciebie przypadku: tak wszystko powinno działać bez problemu (jeśli zrobisz to "dobrze" i dla konkretnego przypadku), czyli: bez potrzebny sprawdzania jakie MediaID ma nasze wydanie, by potem pobierać do niego odpowiednie TU, i "dogrywania dodatkowych patchy" - cokolwiek miałeś na myśli - stąd się gubię :)
     
  4. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gubisz się zapewne dlatego, że nie operuję odpowiednim językiem. Czyli jeśli mam LT 3.0, gram tylko offline nie mam cichej aktualki to aby gry z XGD3 działały wystarczy, że zrobię tak jak jest w tym poradniku http://xboxforum.pl/iso-i-jtag-f10/...rzerobki-ixtreme-lite-touch-3-0-a-115309.html. W momencie, w którym się gubisz chodzi o to, że nie musze sprawdzać Media ID gry i, że nie muszę pobierać odpowiednie TU.

    I nowy abgx 1.0.6 (czekamy na premierę) będzie to robił wszystko za nas czy dalej się "bawimy"?
     
  5. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    zmęczenie robi swoje (jak patrze teraz na to co nabazgrałem) :p
    a teraz już w zasadzie nie musisz nic dodatkowego robić, wystarczy abgx360 v1.0.6 (już jest info tu -> http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/nowy-abgx-108655-4.html#post921117 ) i "zielony efekt" i będzie dobrze;
     
  6. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ihas mam więc jest dobrze :) Dzięki za odpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum