1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie ;p

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez opk, Luty 11, 2010.

  1. opk

    opk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nagralem sobie dzisiaj gta 4 LCepisodes i Assassins Creed 2 obie gry przerobilem na wave 2 wave patcherem i gdy wkladam gre do xboxa pokazuje, ze zeby zagrac musze zaktualizowac konsole. Jestem kompletnie zielony i prosze o pomoc ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kabattiera

    kabattiera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bremen
    aktualizuj musisz zaktualizować










































    i dostaniesz bana czego ci życzę!
     
  4. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    i dostaniesz bana czego ci życzę!
    Fajnie mu życzysz kabattiera :D
     
  5. opk

    opk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm czyli jak? nie mam zamiaru laczyc sie pod xbl
     
  6. kabattiera

    kabattiera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bremen
    z neta sciagasz na pendrive aktualizacje ;d
     
  7. opk

    opk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co musze w ogole zaktualizowac? konsole? firmware? naprawde nie ograniam tematu i jakbys byl taki mily to link moze ^^ :*
     
  8. Grzyb^

    Grzyb^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pobierz najnowsze NXE ze strony microsoftu , google nie boli ani nie gryzie.
    Później wrzuć na pen-drive'a i podłącz do X'a, powinien sam się zapytać czy zaktualizować.
     
  9. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    albo poprostu wgraj nowego firmware i po kłopocie ;)
    bo z tym przerabianiem to też takie kołowanie. Wiem bo sam miałem tego typu problem ;D
     
  10. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
  11. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    heh jak bys mial orginal to na plytce jest odrazu aktualizacja tak mi sie zdaje bo z fifa 10 tak mialem ze z plytki aktualizacja poszla :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum