1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie początkującego

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Draptol787, Grudzień 5, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie gram teraz a ac2 w wersji angielskiej i jak ściągnę sobie wersje polska jak tylko będzie na forum to czy spolszczą mi sie osiągnięcia tzn: czy będą po polsku opisane jak je osiągnąć i czy zapisana gra w wersji angielskiej bedzie poprawnie działac w wersji polskiej?? I czy wpłynie to jakos na bana (oczywiście gram na piratach)
    :shisha:shisha:shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Co do osiągnięć prawdopodobnie będą po ANG, tak miałem w FM2 gra była po polsku a osiągnięcia po angielsku, a w FM3 wszystko jest po polsku zależy od gry.
    Co do bana lepiej teraz nie grać online na piratach bo ban gwarantowany :)
     
  4. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha ale wszystkie moje zapisane gry w wersji ang będą dobrze chodziły na polskiej wersji??
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    powinny chodzić ale na 100% nie mam pewności :)
     
  6. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no bo pykam sobie w ac2 no ale to w wersji ang a niedługo mawyjść wersja polska więc oczywiście wolę polską no i dla tego się pytam czy bedzie dobrze chodzić bo szkoda mi by było usuwać zapisaną gre i grać od poczatku
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    to usuń samą grę i zainstaluj wersję pl (oczywiście jak masz zainstalowaną na HDD) a zapis gry zostaw
     
  8. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no mam zainstalowaną i tak zrobię ale jeszcze pl nie mam. Już powinien wyjśc bo 4 grudnia ma być soplszczona i wypuszczona do sklepów. No na szczescie zblizają sie swieta to zakupcze sobie pewnie oryginał:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum