1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie początkujacego

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Xbox360!, Luty 1, 2009.

  1. Xbox360!

    Xbox360! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , sciagnelem sobie gre call of duty 5 world at war i po wypakowaniu wszystkie dwukrotnie teraz zostały mi 3 pliki.
    Jest to archiwum rar(prawdopodobnie obraz) all-codwaw i waży ponad 7,5GB
    Jest tez plik dvd o wadze 1kb
    i dokument alltars czy jakos tak,
    i teraz pytanie, co musze wypalic na plytke aby chodziła ? tylko ten obraz 7,5gb czy jeszcze cos ? czytalem poradniki ale chce sie upewnic, bo mam tylko jedna plytke i nie chce jej zrypać :D
    Prosze o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    Musisz nagrać .dvd i gre najpierw sprawdź dwoma programami czy jest wszysko ok masz w poradnikach iso napisane wszystko ;] dziękuję
     
  4. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    kliknij na plik DVD,zacznie się nagrywanie
    Nic nie musisz sprawdzać teraz każde gry mają Steal patch,i nawet jak mają kreona to nic się niestanie jak masz przeróbkę Ixtreme
     
  5. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Xbox360!

    Xbox360! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    programami sprawdzałem, miałem bad kreona ale zreperowałem, czyli te 2 pliki na plytke verbatim wrzucic i bedzie działać ta ? Bo jak nacisne ten plik dvd to sie otwiera odtwarzac muzyki, nie wiem czemu ale system widzi go jako plik muzyczny
     
  7. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie!! tylko plik dvd nagrywasz otwórz sobie img burn i nagraj tylko i wyłącznie ten plik dvd tamtego iso nie! tylko plik dvd sam nagraj
     
  8. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    nike nagrywa się tylko przez plik DVD.
    Masz zainstalowanego imgburna??
     
  9. Xbox360!

    Xbox360! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ten plik 1kb jest grą ? :confused:
     
  10. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Nagraj przez DVD i będzie dobrze!!Każdy tak nagrywa!
     
  11. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak to jest. Też byłem zdziwiony jak pierwszy raz nagrywałem. Nagraj .dvd i luz.
     
  12. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli wystraczy sam ten plik dvd co ma 1KB nagrać i to będzie gra?
     
  13. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak ! :d
     
  14. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha ok dzięki.
     
  15. Xbox360!

    Xbox360! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok nagrywa sie, dzieki wszystkim za pomoc :)
     
  16. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    No mi nie podziękowałeś ;/ to widze że mi nie dziękujesz za pomoc
     
  17. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A czy to ważne czy kliknie dziękuję ? zbierasz to :D ?

    Ja się ciesze, że mogę pomoc innym, tak jak inni mi kiedyś pomagali.
     
  18. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Ja polecam ci clona wypaliłem nim ok 50 gier i wszystko chodzi tak jak należy. Obsługa programu też jest banalna.
     
  19. Xbox360!

    Xbox360! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po prostu przeoczyłem, zreszta stosunek do tego typu rzeczy mam taki jak kolega 2xup :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum