1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie[poczatkujacy]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez qwe789789, Listopad 25, 2013.

  1. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    zamowilem mojego xkloca na allegro bialego z dyskiem 20gb i lt2.0 dokladnie powiem wam jak go juz dostane.

    teraz zadaje wam pytanie ,np w assasins creed 4 pisze ze musze zakualizowac konsole "UPDATE: TAK 16202" a slyszalem ze od jakiegos patcha lt2 sie usuwa co z tym zrobic jest jakas opcja zeby to ominac ?
    albo czy ta aktualizacja z pirata usunie mi lt2 ?

    //Nazwa tematu nie opisuje problemu.
    Przeczytaj regulamin i zacznij się do niego stosować.
    Warn
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli masz dash wyższy lub równy 2.0.13146.0 aktualizacja nie "usunie" przeróbki.
     
    1 osoba to lubi.
  4. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, najnowszy to 2.0.16537.0.
     
    1 osoba to lubi.
  6. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nastepne pytanie ^^
    w sprawie nagrywania , mam zwyczajna nagrywarke a komputer marki hp , kupiony w zeszlym roku :D
    czy jestem w stanie nagrac np assasins creed 4 na verbatim ,moja zwyczajna nagrywarka ?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz spróbować nagrać zwykłą nagrywarką, lecz nie będziesz mógł gier jej zainstalować na dysk i możesz mieć problem z odpaleniem.
     
    1 osoba to lubi.
  8. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mnie to wgrywanie na dysk nie za bardzo interesuje bo sobie wole z plytki zagrac a u mnie w Niemczech verbatimy tanie 39centow.
    moglbys podac link do najnowszego dasha ktory po instalacji mi nie usunie przerobki ?
    czyli miec lt2 to nie jest wada super dzieki za pomoc w razie innych problemow gdzie mam sie udac ?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Link do najnowszego dasha: http://xbox.com/system-update-usb
    Pamiętaj, że jeżeli na xboxie dash jest wyższy lub równy 2.0.13146.0 to możesz śmiało aktualizować, jeżeli nie to usunie ci przeróbkę.
    W razie innych problemów, pisz na forum a na pewno ci pomożemy.
     
  10. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzieki dzisiaj posylam pieniadze sprzedawcy to sie go zapytam jakiego ma dashboarda i wszystko bedzie jasne
    jesze raz dzieki !
     

Poleć forum