1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie śledź esata

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez opeael2, Styczeń 17, 2011.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    sluchajcie mam pytanko

    bo mam w kompie stacjonarnym wyjscie esata na sledziu z tyłu ale podłączone do zwykłych portow sata w płycie głownej.....i pytanie brzmi czy jak kupię kabelek esata-sata to po takim podłączeniu pójda dyski i napedy na kompie?? wykryje mi w biosie ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Chyba nie to forum.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dlaczego nie to forum??? pytam bo jestem ciekaw czy na takim stacjonarnym bedzie można ciachac też napędy bo obecnie ciacham na laptopie
     
  5. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jak kupisz kabel e-sata na sata [L] to tak. To jest te samo złącze, tzn różnica w końcówkach jest między a [L].

    Tylko nie wiem jak z wykrywaniem napędów przez kontroler sata. Najlepiej jakbyś miał VIA VT642x :D
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica


    mam nforce i tylko 512 ramu w nim i nawet liteony nowe chulają podłączone bezpośrednio do sata i via mi nie potrzebny ale chce załozyć odbudowe i mam takiego śledzia więc pytam .....
     
  7. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Będzie działać na tym kablu. Ale to jaki napęd odczyta ci zależy głównie od kontrolera.

    BDW: LiteOn czyta każdy kontroler, ale np Benq to już tylko VIA :)
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ciekawe rzeczy mowisz bo miałem już ze 4 benq z różnymi ixtrem'ami i szły na miękko że tak powiem.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum