1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie techniczne

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kazimuro, Luty 21, 2010.

  1. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    http://xboxforum.pl/kosz-f53/fable-2-a-22975.html <---- kliknąć aby otworzć
    Powyżej link z którego skorzystałem i teraz tak rozpakowane plików powoduje powstanie dwóch plików bez żadnego rozszerzenia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zrob zeby ci windows pokazywal rozszerzenia i podaj co to za pliki.
     
  4. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak tylko ja mam włączone pokazywanie rozszerzenia. Wydaje mi sie ze trzeba je scalić ogółemale jak klikam np na któryś plik w windowsie comanderze to nic
     
  5. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nic nie scalasz powinnes mieć plik z *.dvd i *.iso więc skoro masz włączone a by pokazywał rozszerzenia to powienneś widzieć te co napisałem. Może nie masz powiązanych ich z aplikacjami albo nie masz włączonego pokazywania tych rozszerzeń
     
  6. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego czechu191.
    Nie nagrywam pierwszy raz gry, wiem o tym wszytskim nie jestem tez debilem komputerowym znam sie na tym i innym tylko jest sytacja gdy pliki sa 2wa i teraz 1 wazy 4,37gb 2-gi 990 mb . a Iso raczej tyle nie wazy. Po za tym pliki nazywają się Fable II.7z.001 i Fable II.7z.002. Czyli wyglada to tak jak by miały byc razem złączone.
     
  7. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie twierdzę że nie znasz się na kompach ale trzeba było tak od razu napisać , więc spróbuj je wypakować 7 zipem powinnien je scalić
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wypakuj obydwa programem 7zip.
     
  9. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję czechu191 i Touch! już poszło 7zipem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum