1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie w sprawie niedziałających gier.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez master0, Grudzień 8, 2013.

  1. master0

    master0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam problem z dwoma grami.
    XBOX ELITE 120GB LT3.0

    Nie chce otworzyć:
    disneyland kinect
    rush kinect

    Co moze być powodem, wszystkie inne gry chodzą.

    Z góry dzięki za pomoc.
    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podaj więcej szczegółów bo tak Ci nikt nie pomoże bo wróżka nikt tu nie jest. Orginalne te gry są czy moze sam nagrywales?

    Wysłane z telefonu L710
     
  4. master0

    master0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry, zapomniałem napisać gry są NOWE ORYGINALNE.
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaki komunikat wyskakuje kiedy próbujesz je odpaliic?

    Wysłane z telefonu L710
     
  6. master0

    master0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyskakuje komunikat: "Nie można odczytać dysku wyjmij dysk, przetrzyj ściereczką i uruchom ponownie konsolę".

    Jakieś rady?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj może wyczyścić cache .. ustawienia/pamięc/wyczyść pamięć podręczną.
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyczyść pamięć podręczną zrób to 3 razy po każdym reset konsoli.
     
  9. tynio

    tynio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Długo już masz konsolę ?
    Jeżeli obie gry nowe i bez rysek to jest jedna możliwość.
    Pada powoli laser.
    Chyba że masz takiego pecha że obie gry zostały źle wytłoczone ale jest to do weryfikacji.
    Jak masz znajomego co ma Xbox-a to zobacz czy gra się uruchomi/zainstaluje u niego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum