1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie w sprawie wave 2,3,4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ciepok77, Listopad 1, 2009.

  1. ciepok77

    ciepok77 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Witam!
    To mój pierwszy post na forum, wiec prosze o wyrozumiałość.
    Chodzi o to, że chce kupic klocka pod choinke córce bo ps2 juz niema nic do zaoferowania. Napewno poczekam na ixtreme 1.61 do lite-on.
    Pytanie brzmi czy jak bede mial ixtreme 1.61 to gry wave 4 odpale przez active iso, wave 3 powinno pojsc normalnie (wydaje mi sie ze dobrze wyczytałem), a co
    z wave 2 czy beda działaly?W ps2 bylo to prostsze.Czyli moze tak
    1.jak odpalac wave 4
    2.jak wave3
    3.jak wave2
    Wszystkim zyczliwym za odpowiedz zgóry dziekówa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak odpalisz gry z wave2.

    Nie odpalisz tylko gier spatchowanych z wave3 na wave2 ale to już co innego ;)
     
  4. ciepok77

    ciepok77 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    a jak w abgx360 sprawdzis czy to wersja wave3=}wave2 czy moze orginalne wave2
    dzieki za szybka odpowiedz normalni 2 min (forum żyje)
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zobacz sobie temat w dziale ISO => PORADNIKI => Sprawdzanie obrazu ABGX360 i tam jest pokazane jaki to wave
     
  6. kitanek

    kitanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gry ktore sciagniesz napewno nie sa spatchowane a jak sa to napewno jest w opisie zreszta mozna przywrócic wave 3 z wave 2 abgx360 bo sam teraz swoje przywracam mam ixtreme 1.61 i wave 4 smiga bez active.iso
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Hmm. Nie jest to tak że 1.61 będzie obsługuje Wave4, a "patch'owane" gry trzeba odpalać przez activate.iso !?
     
  8. ciepok77

    ciepok77 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    kolego Pablooo88 sprawdzałem ten dziel i abgx pokazyje mi
    PFI matches known data (2nd wave)
    Video partition matches known data (2nd wave)
    i nie wiem czy to orginalne wave2 czy moze patched z wave3
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak jest na zielono to ok
     
  10. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zeby nie zakladac nowego tematu
    Czy jak bede uzywal Activate.iso to musze sprawdzac w ABGX gry z Wave 4 czy poprostu wypalic na plyte.
    Czy jezeli sprawdze dla pewnosci i ABGX wywali cos takiego jak TU to poprostu nagrac na plytke, uzyc Activate.iso i grac ??
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak ściągniesz z nowych wstawek z MW2 to nie wyskoczy Ci ten błąd

    Dla pewności lepiej zawsze przepuścić przez ABGX360
     
  12. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jak wyskoczy ?? to czy gra+Act.iso bedzie dzialac, czy loteria ??
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie powinno wyskoczyć bo nowe wstawki mają już w sobie Stealh Patche itp.

    Tak czy siak trzeba użyć activate.iso przy iX 1.6
     
  14. Szabla

    Szabla Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam takie pytanie. Mam 1.6 i czy musze przerabiać na WAVE 3 czy moge normalnie wypalić płyte odrazu ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum